9 Февруари, 2017 19:14 2 901 2

Ужас! Доналд Тръмп бил шоп

  • доналд тръмп-
  • шоп
Ужас! Доналд Тръмп бил шоп - 1

Вестник „Сърбия данас” счупи тъпомера. Американският президент Доналд Тръмп със сигурност не знае, но ако прочете този вестник ще му стане ясно, че е шоп. По интерпретацията на този вестник шоп било на половина българин и на половина сърбин. Тази „сръбска плескавица се оказа, че е забъркана от бивш български посланик в Япония. Страната на Изгряващото слънце, много е вероятно, да е възбудила въображението на нашенския посланик, който намерил корените на Тръмп в Трън. Та било каквото било, но ние да припомним каква е истината.

Фридрих Тръмп, дядото на Доналд Тръмп, е роден в Калщат, тогава част от Бавария. Той имигрирал в САЩ като младеж, но не отбил военната си служба. След като натрупал богатство в Америка, се опитал да се върне в Бавария, но бил изгонен и върнат в САЩ.

В баварските архиви се пази молбата от 1905 г. на дядото на Тръмп до баварския принц-регент Луитполд, в което умолява да не го депортира. Молбата била отхвърлена. Сега градчето Калщат се намира в германската провинция Райнланд-Пфалц. Та разстояние между Трън, Ню Йорк и Бавария е доста голямо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел

    0 0 Отговор
    Сигурно е вярно... Ето и у нас само шопи стават Президенти. А щом Тръмп стана Президент със сигурност е шоп. Вероятно и Обача е шоп, Клинтън, Буш и останалите, били такива.
  • 2 Фори шопо

    0 0 Отговор
    Много готина статия!