Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 23:00 861 0

Сексапилната Иве Мендес за първи път в София

  • ive mendes-
  • концерт
Сексапилната Иве Мендес за първи път в София - 1

Магнетична, секси и различна, Иве Менде, която очакваме за уникален концерт на 30 март в Зала 1 на НДК, отправя специално обръщение към своите фенове в България, като лично ги кани на концерта си.

Екзотичната бразилка, заедно с бенд от десет човека, идва за първи път в София, по покана на 5 PT & Jazz FM, за да представи пред родната публика на 30 март в зала 1 на НДК новия си албум „Bossa Romantica“.

За него Иве Менде казва: „Този албум е посветен на всички мои приятели, фенове и за тези, които все още вярват в любовта, страстта и романтиката“.

Билетите за концерта на Иве Менде у нас само през февруари са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА