Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 13:21 1 221 2

Анджелина открито за развода

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • развод-
  • камбоджа
Анджелина открито за развода - 1
Снимка: БТА/АР

Анджелина Джоли говори за първи път пред медиите, откакто подаде молбата за развод с Брад Пит миналата година. Тя обяви, че са били трудни времена, но добави: "Ние сме и винаги ще бъдем едно семейство".

"Това беше един много труден момент", заяви Джоли пред Би Би Си и видимо се разстрои от казаното. "Много хора се намират в тази ситуация ... всички, цялото ми семейство измина труден път. Моят фокус са моите деца, нашите деца", заяви актрисата.

"Ние сме и винаги ще бъдем семейство и затова съм сигурна, че ще се справим. Аз съм силна в справянето, в намирането на начини за това, защото подобни ситуации по някакъв начин ни правят по-силни", каза още тя.

Анджелина и Брад се събраха през 2004 г., но се ожениха едва през август 2014 г. Джоли получи пълно попечителство на шестте им деца след подаването на молбата за развод в края на миналата година, позовавайки се на непреодолими различия с Брад.

Анджелина Джоли говори пред Би Би Си в Камбоджа след премиерата на новия си филм в присъствието на краля на страната Нородом Сиамони.

Лентата е екранизация на едноименния роман на активистката за правата на човека Лунг Унг, в който тя си спомня за детските години и за преживения ужас по време на бруталния режим на Пол Пот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОЗ

    2 0 Отговор
    Офффф, хора постоянно се развеждат, а и преживяват и много по-големи лични драми от развод, че постоянно, и от всякъде медиите да ни заливат с информация за съдбата на една надрусалка като Анджелинка!!
  • 2 гощо

    0 0 Отговор
    Тзи е централно изкукуригала!!! Добре,че Брат Пит се отърва!!!