Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 23:31 854 2

Роналдо ще се снима в ... турски филм

  • роналдо-
  • джоли-
  • документален филм-
  • бежанци

Партньорка на футболиста ще е Анджелина Джоли

Роналдо ще се снима в ... турски филм - 1
Снимка: БТА/АР

Футболната звезда Кристиано Роналдо ще участва във филм с Анджелина Джоли. Продукцията обаче няма да е бъдещ хит от Холивуд, а документален филм на турската телевизия за сирийските бежанци.

Португалецът и Анджелина Джоли ще бъдат част от известните личности, които призовават за мир, но някои вече прогнозират, че Роналдо ще се възползва от срещата с Анджелина. Бившата любима на Брад Пит вече се изяви успешно като режисьор, а футболистът призна за мечтата си да се снима във филм в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 2 Отговор
    е той обича кремвиши
  • 2 Грую

    2 1 Отговор
    Със специалното участие на Къванч Татлъту......Мустафа и Джансу(Роналдо и Джолито) са младо и проспериращо семейство, имаща верига магазини за дънки и килими на Капалъ Чаршиу когато се появява Сезгин( Къванч), който е бил несподелената ученическа любов на Джансу, но чак 10г. по-късно Сезгин забелязва какво е изпуснал и....а Джансу е разкъсвана между все още силните си чувства и моралните догми, които е длъжна да спазва.