24 Февруари, 2017 07:00 4 307 0

Вашият хороскоп за днес, 24.02.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • телец-
  • близнаци

Риби

Денят ви ще бъде напрегнат и натоварен. Вярвайте в себе си, изведете напред силните си страни, като потиснете нагласата си да поставяте всеки на мястото му. Проявете щедростта си към онези, които обичате, а и не само към тях.

Овен

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Телец

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи, стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Близнаци

Днес действате хладнокръвно, за да се справите на време с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят.

Рак

Професионално ще се подготвите за предстоящите си изяви, с което ще затвърдите името си и ще повишите финансите си. Философски ще загърбите проблемите си и ще устремите поглед напред, има още какво да ви развълнува. Не позволявайте да ви забъркват в интриги.

Лъв

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да се приспособят към новите условия на работа в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с проблеми от материално естество, които едва ли ще бъдат лесно преодолими. Не взимайте прибързани решения.

Дева

Днес бъдете стриктни и съвестно изпълнявайте служебните си ангажименти, по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Не се опитвайте на угодите на прищявките на ваши близки. Обърнете внимание на здравето си.

Везни

Днес ще се запознаете с обстоятелствата около създал се проблем и ще предприемете нужните стъпки за решаването му. Дипломатично ще отклоните предизвикателствата и няма да коментирате нечии недостатъци, дори и да имате основание за това.

Скорпион

Днес се стремете към солидно укрепване на позициите ви на работното място. Стремете се до край да се справяте с ангажиментите си в професионалната сфера, защото само така ще достигнете до баланса във всички посоки.

Стрелец

Днес не се претоварвайте на работното си място. Бъдете последователни и прецизни в действията си и ще постигнете добри резултати. Проучете възможностите за по-добра професионална реализация или повишаване на квалификацията си.

Козирог

Днес работата ви ще спори и ще получите признание от висшестоящи и колеги. Не влагайте пари в инвестиция, която може да носи доста рискове. Проучете обстоятелствата и тогава действайте. Не забравяйте за поет ангажимент към ваш приятел.

Водолей

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на ваши колеги. Не подписвайте договори, ако не сте сигурни в решенията си. Проблем от битов характер ще наруши финансовата ви стабилост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА