Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 17:07 5 634 0

Облекло, забранено за бременни

  • бременност-
  • мода-
  • дрехи

Най-разпространените грешки в модата за бременни

Облекло, забранено за бременни - 1
Снимка: Shutterstock

Съществуват няколко погрешни представи за облеклото, на което трябва да залагат бременните жени. Начинът, по който се обличаме зависи преди всичко от личния ни вкус, както и от начин на живот, но през бременността има някои специфики, които също трябва да се съобразят. Ето кои са най-разпространените грешки в модата за бременни:

Облекло в черни и тъмни тонове

Наистина с тях фигурата изглежда по-стройна, но те придават твърде мрачен и строг вид на жената, която през бременността трябва да сияе от щастие. Затова по-добре избирайте дрехи в наситено червено, оранжево, жълто или пастелно зелено, които ще подчераят женското излъчване, като в същото време коремът ви няма да изглежда прекалено голям.

Безформени дрехи

Широките дрехи няма да ви придадат по-строен и грациозен вид, а точно обратното - безформените широки рокли създават илюзията за по-голям обем. Изборът на удобен клин, дънки, красива риза или туника е за предпочитане. Те не само са удобни, но и омекотяват силуета.

Симетричната кройка

Аситемтричните тоалети са по-добрият избор, ако не искате да акцентирате върху наедрелия си корем. Те удължават силуета, придават артистичност, шармантност и женственост.

Прилепнали по тялото дрехи

Разкриващите и подчертаващи коремчето тесни тоалети са твърде неудобни за тялото през бременността. Заложете на дълга рокля с висока талия - тя удължава силуета, придава финес и грациозност на осанката.

Най-важното правило е да се придържате към спортно-елегантни дрехи от естествени материи, с които се чувствате красива и ви е комфортно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА