2 Март, 2017 07:00 4 240 0

Вашият хороскоп за днес, 02.03.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • риби-
  • водолей

Риби

Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможност за нова професионална реализация.

Овен

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Приятна изненада от любим човек.

Телец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции. Работата ви ще спори и ще сте доволни от постигнатите резултати. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка.

Близнаци

Днес уредете на време някои парични въпроси, които засягат по един или друг начин и стабилността ви в личен план. Обогатявайте по всякакъв начин умствените си способности, като се опитвате да се насочите в осъществяване на проект само в една посока.

Рак

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.

Лъв

Днес ще притежавате способности, благодарение на които може мнозина от вас да получат изгодни предложения за работа. Можете да постигнете много, ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока.

Дева

Днес можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация на работното място.Не взимайте страна в спор.

Везни

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в професионален или материален план. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер.

Скорпион

Днес с искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен и професионален план. Не влизайте в открит конфликт с началници и високопоставени особи.

Стрелец

Днес повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват задачите на работното си място. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви. Няма да ви липсва желание за романтични закачки.

Козирог

Днес ще имате възможност да разрешите личен проблем. Всяко нещо, с което се захванете, ще ви носи лична удовлетвореност. Не предприемайте коренни промени в дома ви.

Водолей

Денят ви ще бъде натоварен, но ще останете удовлетворени от свършеното. Да подобрите отношението си към проблема на близък човек е нещо, което ще ви направи по-добри и сърдечни. Разчитат на вас за помощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА