2 Март, 2017 10:20 6 817 3

6 мита с какво жените привличат мъжете

  • привличане-
  • харесват-
  • мъже-
  • трикове-
  • грим
6 мита с какво жените привличат мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Ето кои са погрешните стереотипи за това какво харесват мъжете у жените:

1. Оскъдно блекло

Дълбоки деколтета, много къси поли, прилепнали рокли, дрехи в ярки цветове - често жените си мислят, че с такива дрехи ще привлекат вниманието на мъжете. Но истината е, че ако искате да привлечете не просто вниманието, а мъжа на мечтите си, нивото на сексуалността в тоалета ви трябва да бъде намалено.

2. Тежък грим

Някои жени си мислят, че тежкият грим ги прави по-сексапилни. А истината е, че мъжете ценят много повече естествения външен вид, отколкото тоновете грим

3. Перфектна визия като на модел

Милиони жени се измъчват с непосилни диети и пластични операции в стремежа си да изглеждат като момичетата от списанията и модните подиуми. Но по този начин само губят индивидуалността си. Хубавата външност наистина е първото нещо, което мъжете забелязват. но тя не се изчерпва с перфектните моделски пропорции. Мъжете харесват хубавата прическа, сияйната кожа и умението да се обличаме добре.

4. Всеотдайността

Мъжът бързо може да загуби интерес, ако цялото внимание е насочено към него. Жени, които напълно забравят за своя собствен живот и поставят мъжа в центъра на тяхната вселена, стават безинтересни за него. Мъжете харесват жени, които има собствени интереси и хобита.

5. Секс трикове

Много жени се стремят да бъдат секс богини, които знаят всички трикове в леглото. Но опитността не е най-важното за сексуалната хармония в една връзка.Това, което мъжете най-много ценят, е сексуалната съвместимост, нежността, способността да се наслаждавате на секса и желанието да му доставяте удоволствие.

6. Глуповато поведение

Пълна заблуда е, че мъжете не харесват умни жени, глупавите жени привличат мъжете по една-единствена причина - те са по-лесни и по-бързо се съгласяват да си легнат с някого. Мъжете, които искат да изградят сериозна връзка, харесват умни жени.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жени Георгиева

    4 0 Отговор
    Никога не е имало такъв мит, че жените "привличат" мъжете чрез всеотдайност. Вече и децата в детската градина знаят,че мъжете са "ловци". Всеотдайността няма да привлече един мъж - но може да го задържи на един важен етап от взаимоотношенията. Много е възможно да предпочете всеотдайната жена пред егоистичната глезла. Особено, ако е "узрял" за такава жена. Твърде опитните жени също никога не са били стремеж на мъжа с ценности - защото той знае какво стои зад този опит - точно твърде голям опит с други мъже. Тези жени са предпочитани на флиртаджиите, но не и от мъжа, който иска сериозна и дълготрайна връзка. Същото важи и за разголените жени. А на глуповатите жени мъжете винаги са се подигравали, никога не са ги харесвали! Наричат ги"кифли" и т.н. Това с глуповатите жени е фалшиво клише, както и това за русите жени / тук митът за русите жени не е споменат, но всички са го чували/. Относно външността на жената като цяло: науката отдавна е доказала, че мъжете са привлечени НЕ толкова от красотата и чара, колкото от феромоните - макар и на"подсъзнателно" ниво. Когато говорим за самото привличане - за добро и лошо - те са абсолютно решаващият фактор....

    Коментиран от #3

  • 2 Доналд Туск

    0 0 Отговор
    Кончита Вюрст е еталонът!
  • 3 гощо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жени Георгиева":

    ЕВАЛА како Жени!!!! Точно в десетката!!!