Last news in Fakti

3 Март, 2017 15:08 15 454 5

Най-големите използвачи според зодията

  • зодия-
  • използвачи-
  • телец-
  • риби-
  • дева
Най-големите използвачи според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Ето кои са трите зодии с лоша слава на използвачи:

ТЕЛЕЦ

Телците обичат и уважават истински само най-близките си, но никога не дават всичко от себе си на случайни хора, които не са се доказали във времето.Телците са едни от най-големите използвачи като приятели. Обаждат се само, когато на тях им се излиза, но потърсиш ли ги ти, все за заети и нямат време за теб. Говорят за гърба на хората, а пред тях се усмихват и лицемерничат. В любовта също могат да бъдат много много коварни. Те обичат да бъдат обичани, но тяхната любов е само на думи. Умеят да дават обещания, но никога не ги спазват. В мига, в който им стане скучно, просто си тръгват.

ДЕВА

Когато Девите имат желание да се сближат с някого, това никога не е случайно. Обикновено търсят изгода, свързана с пари и бизнес. Случайни контакти нямат, всичко е добре измислен план за бъдещето, който би им донесъл финансова полза. Като приятели са верни към малко хора, но когато нещо не им изнася, с лекота обръщат гръб. В любовта Девите са объркани и все не знаят какво чувстват. Когато усетят, че са във връзка, за която не са готови, рязко се променят и сякаш стават други хора.

РИБИ

Рибите са наистина "хлъзгави" същества. Представят се за добри и отворени към всичко и всички. Обичат големите компании, но всъщност приятелствата им са повърхностни. Държат единствено на себе си. В любовта Рибите гледат да вземат всичко, от което те имат нужда. Създадат ли семейство, изобщо не се интересуват какво се случва в него и не поемат никакви отговорности. Възползват от партньора си докрай, а когато им омръзне да играят, си тръгват без капка жал.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къртев

    4 3 Отговор
    Ха-ха-ха. Да бе да
  • 2 Тельо Телев

    3 4 Отговор
    Потвърждавам за телците - така е!
    От 37 години съм телец и не съм си сменял зодията - всичко е точно така!
    Честит празник на всички недоклатени, обещавам, че следващия път ще ви хареса повече ако не сте ми скучни!
    Наздраве!
  • 3 простотии си писала

    9 3 Отговор
    За рибите не знам, ама за телците и девите авторката е преписала отнякъде ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Много добри приятели са, а и в отношенията си с интимните партньори също са без забележки, стига да са с правилния човек. Но нима това не се отнася за всички ни?
  • 4 Жоро

    4 9 Отговор
    Имам приятел телец. Все едно него са го описали.
  • 5 Folneger01

    0 0 Отговор
    Зодия риби вярно са използващи, баща ми е риби!