Last news in Fakti

8 Март, 2017 12:52 2 522 3

Скарлет Йохансон: Край! Развеждам се!

  • скарлет йохансон-
  • развод-
  • дъщеря-
  • ромен дориак-
  • попечителство

Очаква се актрисата и съпругът ѝ да поведат грозна съдебна битка за попечителството над 3-годишната им дъщеря

Скарлет Йохансон: Край! Развеждам се! - 1
Снимки: shutterstock

Американската актриса Скарлет Йохансон подаде документи за развод след двегодишен брак с французина Ромен Дориак, съобщава сайтът TMZ.

Тя е подала бракоразводните документи в съд в Ню Йорк във вторник и е поискала основно попечителство над тригодишната им дъщеря Роуз, пише NY Post.

Като причина за развода Йохансон посочва факта, че бракът ѝ е "необратимо разбит".

Ромен Дориак обаче, възнамерява да се бори за попечителство над детето... което би могло да стане причина за грозна съдебна битка. Съобщава се, че след раздялата той планира да се върне във Франция и да отведе момиченцето със себе си.

Неговият адвокат е изтъкнал, че актрисата много пътува и това ще навреди на детето.

В продължение на месеци из медиите се въртяха спекулации около семейното щастие на двойката. В началото на тази година актрисата обяви, че тя и съпругът ѝ всъщност са се разделили миналото лято. След това обаче, двамата бяха снимани заедно и като че ли всичко между тях беше наред. Двамата се венчаха тайно през 2014 г.

Скарлет Йохансон: Край! Развеждам се!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вваля

    7 1 Отговор
    Ужасен грозник
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 gogo

    2 0 Отговор
    к..вата важи..!!