Last news in Fakti

10 Март, 2017 11:39 3 009 0

Пак ще е момиче! Марк Зукърбърг и Присила Чан очакват второ дете

  • марк зукърбърг-
  • присила чан-
  • дете-
  • бременна-
  • момиче-
  • дъщеря

Марк и Присила вече имат една дъщеря, която се роди през 2015 г.

Пак ще е момиче! Марк Зукърбърг и Присила Чан очакват второ дете - 1
Снимка: Фейсбук

Семейство Зукърбърг се разраства. Основателят на социалната мрежа Фейсбук и съпругата му Присила очакват второ дете. То отново ще е момиченце, съобщава „Венити Феър“.

Марк Зукърбърг направи съобщението на своята Фейсбук страница. Щастливата новина дойде сами ден след Международния ден на жената.

"Не мога да се сетя за по-голям подарък от това да имаш сестра и съм толкова щастлив, че Макс и новото ни дете ще имат това щастие", написа Зукърбърг.

Двойката не беше сигурна дали ще може да има друго дете след трудната бременност на Присила с първата им дъщеря Максима, която се роди през 2015 г.

"Всички ние сме по-добри хора, заради силните жени в живота ни — сестри, майки и приятелки. Нямаме търпение да посрещнем нашата нова малка дъщеричка и да направим всичко възможно, за да отгледаме още една силна жена", написа още развълнуваният тато.

Марк е израснал с три сестри, а Присила — с две.

В края на публикацията основателят на Фейсбук споделя архивни семейни снимки, на които са той и съпругата му, заедно с техните сестри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА