12 Март, 2017 11:11 2 149 1

Писмо до теб

Писмо до теб - 1

Това е писмо до ТЕБ. Да, до ТЕБ! Защото си прекрасна. И искам да ти го кажа. Защото си истинска. И искам да ти го кажа. Защото ще постигнеш всичко. И искам да ти го кажа.
А сега ти го кажи на някоя друга жена, която има нужда да го чуе...

Не се учудвай, че това писмо стигна до теб. Някой иска да ти каже нещо. Вселената иска да ти каже нещо. И то е, че точно сега, точно в този момент трябваше да си там, където си, да си такава, каквато си!

Ако скоро не са ти го казвали, искам да знаеш, че си талантлива. В теб е скрито съкровище от дарове, които трябва да споделиш. Знай, че си много по-добра, отколкото си мислиш. Сценариите, които пишеш в главата си, не ти показват колко си невероятна. Твърде често виждаш фалшива версия на себе си, която няма нищо общо с истината. Ти не си обикновена. Ти си дар за този свят. Истинско богатство. Не си създадена да се смесиш с тълпата. Създадена си да блестиш. Вярвай в своя талант и му позволи да се разгърне. Когато това стане, светът ще се превърне в по-красиво място, благодарение на теб.

Ако скоро не са ти го казвали, искам да знаеш, че си красива. Твоето тяло е уникално – не се сравнявай с другите. То е невероятно и разказва прекрасна история, която не трябва да криеш. Всеки белег разкрива парченце от истината за теб – къде си била и каква си сега. Твоето тяло е една еклектична история за теб самата и нищо в него не е грешка. Твърде често се взираш в огледалото, а из главата ти се лутат мисли, които не са твоите истински мисли и раняват душата ти. Това, което наричаш недостатъци, е всъщност перфектна красота. Никой друг в света не е като теб. Затова дръж главата си гордо изправена. Знай, че си красива и се гордей. Когато това стане, светът ще се превърне в по-красиво място, благодарение на теб.

Ако скоро не са ти го казвали, искам да знаеш, че си мъдра. В съзнанието и душата ти са всички отговори, които са ти нужни. Знай, че без значение колко изгубена се чувстваш понякога, това чувство не е истинско. То се появява тогава, когато сравняваш своя път с нечий друг. Не го прави. Ти познаваш своя път, знаеш къде отиваш и защо си тук. Твърде често се чувстваш несигурна и търсиш солидарност. Чуй думите около себе си, но слушай тези вътре в теб. Твоят ум е надарен и ти си интуитивна. Никой друг не може да те напътства, защото това е твоят път и ти трябва да поставиш настилката му. Не си позволявай да губиш увереност заради думите на другите. Твоите стъпки са огледалото на твоята душа. Знай, че мъдростта, от която се нуждаеш, е вътре в теб. Събори всички стени на клетката в душата си и чуй истината. Когато това стане, светът ще се превърне в по-красиво място, благодарение на теб.

Ако скоро не са ти го казвали, искам да знаеш, че си ценна. Всички хубави неща в живота са ти се случили, защото ги заслужаваш. Не, не е просто късмет. Когато излъчваш радост, радост идва в живота ти. Твърде често не отдаваш значение на собствените си заслуги. Ти си много по-магнетична, отколкото си мислиш. Заслужаваш много повече, отколкото си мислиш. Заслужаваш щастие във всички аспекти на своя живот. Пътят не е нужно да е осеян с камъни. Ти можеш и ще сбъднеш мечтите си. Знай, че животът ти ще бъде прекрасен, защото го заслужаваш. Когато това стане, светът ще се превърне в по-красиво място, благодарение на теб.

Благодаря ти за това, че си ти!

Гергана Лабова


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.