10 Март, 2017 18:13 2 052 2

Двойка отмени сватбата си, за да търси своето изчезнало куче

  • куче-
  • сватба-
  • сан хосе-
  • изчезнало-
  • отмени-
  • сащ-
  • брюкселски грифон

Собствениците на беглеца дават награда от 3 500 долара

Двойка отмени сватбата си, за да търси своето изчезнало куче - 1
Снимка: shutterstock

Любовта между един човек и неговото куче не познава граници, но колко далеч бихте отишли, за да спасите най-добрия си приятел, ако той или тя изчезне?

Една двойка от Сан Хосе, Калифорния е решена да претърси целия свят и дори отложи сватбата си, за да се съсредоточи върху намирането на своето куче Тео, пише в. "Индипендънт".

Тренди Кинг и годеникът й Джеймс Галей са разлепили плакати и са разпръснали стотици листовки из техния квартал, пуснали са обяви във вестниците и дори са наели специализиран детектив за домашни любимци, с надеждата да открият Тео.

Двойката предлага награда от 3 500 долара на онзи, който им върне любимото куче.

Двойка отмени сватбата си, за да търси своето изчезнало куче

Кучето, което е порода Брюкселски грифон, е в неизвестност от 13 февруари. Тогава той избягал от дома на своята гледачка, на която бил поверен, докато стопанката му обикаляла по магазините, за да си купи булчинска рокля.

Когато разбрала за бягството на своя любимец Тренди незабавно организирала издирването му. Вече цял месец, тя и бъдещият ѝ съпруг обикалят улиците на Сан Хосе с надеждата, че Тео ще се появи отнякъде.

Нещо повече, двойката решила да отложи предстоящата си сватба, за да се съсредоточи в издирването на косматия си другар.

Двойка отмени сватбата си, за да търси своето изчезнало куче


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    0 0 Отговор
    Късметлия!
  • 2 Мариана

    3 1 Отговор
    Досега мислех,че аз съм единствена с паталогичната си привързаност към кучето си,но се оказа че има и други.Браво!