Last news in Fakti

10 Март, 2017 17:54 18 966 0

Запознайте се със сина на Ан Хатауей! Бъдещият крал на Женовия

  • ан хатауей-
  • син-
  • снимка-
  • дете-
  • показа

Актрисата публикува снимки на малчугана в профила си в Инстаграм

Запознайте се със сина на Ан Хатауей! Бъдещият крал на Женовия - 1
Снимка: shutterstock

Американската актриса Ан Хатауей най-сетне реши да покаже на света своя син Джонатан.

Откакто се роди през март миналата година, феновете на актрисата от "Дневниците на принцесата" тръпнеха в очакване да зърнат първородния ѝ син. Холивудската звезда скри кога е станала майка и досега упорито криеше и сина си.

Явно обаче е настъпил моментът, в който Хатауей се е решила да представи своя наследник. Тя публикува първата снимка на детето в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

На нея малкият Джонатан гледа на лаптоп как майка му държи реч като посланик на ООН за 8 март. Въпреки че лицето на малчугана не се вижда, тъй като е заснет в гръб, се вижда колко е пораснал през изминалата една година.

Запознайте се със сина на Ан Хатауей! Бъдещият крал на Женовия


За 34-годишната Ан и съпруга й 35-годишният ѝ съпруг Адам Шулман, това е първо дете. Двойката сключи брак през септември 2012 г. Същата година актрисата спечели "Оскар" за ролята на Фантин във филма "Клетниците".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА