13 Март, 2017 07:00 4 660 0

Вашият хороскоп за днес, 13.03.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • рак-
  • лъв

Риби

Денят ще ви предложи множество изгодни възможности в професионалната сфера, които задължително трябва да използвате. Част от родените под този зодиакален знак ще бъдат покровителствани от влиятелна особа.

Овен

Днес решителността ви ще прави чудеса в професионалната сфера. Опитайте се да сте точни в преценката си относно заобикалящата ви среда и няма да имате основание за притеснения. Работата в екип не е препоръчителна.

Телец

Днес се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на деня. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Близнаци

Днес родените под този зодиакален знак ще осъществят пътуване по работа, но от подхода ви ще зависят крайните резултати. Ще ви се наложи да избягвате промените и непостоянството във взаимоотношения с партньора в любовта.

Рак

Днес се стремете сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план. Въздържайте се от коренни промени около вас.

Лъв

Днес използвайте пътуванията по работа и за удоволствие, особено ако те по някакъв начин могат да увеличат финансовите ви постъпления или да подобрят възможностите ви за по-добро професионално развитие. Нови любовни вълнения.

Дева

Днес не започвайте нова работа, особено ако не сте приключили със старите си ангажименти. Направете всичко по силите си, за да успеете с инициативите си, въпреки страховете от евентуален провал. Време е да решите някои битови проблеми в дома си.

Везни

Днес избягвайте да разчитате на случайности в професионалната сфера. По-добре е да действате в посока, от която ще получите търсените от вас резултати, но те ще са следствие и на личните ви усилия и трудолюбие.

Скорпион

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат желанието да установят равновесие в мислите, чувствата и в отношенията с колеги и приятели. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост. Дайте си малко почивка.

Стрелец

Днес внимавайте какви думи употребявате, за да не стане така, че несъзнателно да нараните човека, който толкова силно обичате. Опитайте се сами да откриете новите си възможности в професионалната и финансова сфера.

Козирог

Днес ограничете разходите си. Точно на този етап от време ще имате нужда от повече пари и затова ще ви се наложи да сте разумни като цяло в оперирането с наличните си средства в материален план.

Водолей

Днес не забавяйте реализацията на плановете ви свързани с професионалната сфера. Стремете се да приключите със служебните си ангажименти в разумни срокове, защото на този етап от време за всяко отлагането ще трябва да плащате с допълнителни часове работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА