15 Март, 2017 16:28 12 425 4

5 признака на хора, които искат да ви навредят

  • измама-
  • злоба-
  • лъжа-
  • хора
5 признака на хора, които искат да ви навредят - 1
Снимка: Shutterstock

Понякога е трудно за вярване, но в обкръжението си всички имат хора, които искат да им навредят и ако познавате такива, най-добре стойте далеч от тях. Сигурно дори не можете да си представите, че някой умишлено ви мами, заблуждава или наранява без капка съвест, разпространява лъжи и унищожава репутацията ви. Но, за съжаление, такива хора съществуват. Ето по кои признаци ще ги разпознаете, за да стоите далеч от тях:

1. Недобронамерените хора създават объркване, хаос и кавги. Те преиначават фактите, за да ви заблудят. Много често лъжат или запазват информация за себе си, за да избегнат поемането на отговорност.

2. Недобронамерените хора манипулират умело другите с думи и дават смели обещания, но реално никога не се променят, не инвестират в растежа и развитието си.

3. Недобронамерените хора нямат никаква съвест и не знаят какво е разкаяние. Вместо да опитат да се преборят със злобата си, те й се наслаждават и то под прикритието на измамно благороден характер.

4. Недобронамерените хора винаги искат да контролират други хора, а самите те са последната инстанция. Те отхвърлят обратната връзка и конструктивната критика, и не обръщат внимание на моралните норми.

5. Недобронамерените хора използват симпатиите на добросърдечните хора с цел измама. Те се преструват на състрадателни, търсят топлина, прошка и интимност от човека, когото са наранили без никакво съчувствие към болката, която му е била причинена и нямат реално намерение да се опитат възстановят загубеното доверие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бранко

    27 2 Отговор
    Това си е точно описание на качествата, които трябва да притежава един мениджър.
  • 2 Гост

    3 13 Отговор
    Досега не съм чувал да има хора без сърца.
  • 3 Дон Тони

    19 4 Отговор
    Това е средностатистическият българин, друг е въпроса че ако има държавност, ред и закони хората ще бъдат възпитани и приветливи, тоест всички ще бъдем много по-щастливи, щото сега сме по-нещастни и от циганите
  • 4 Звездю

    0 0 Отговор
    Това е млад Меринджерей