16 Март, 2017 20:00 4 372 4

Откачени дочути изповеди на неподозиращи двойки

  • дочуто-
  • изповед-
  • двойки
Откачени дочути изповеди на неподозиращи двойки - 1

Случайно дочутите разговори и изцепки понякога са такъв извор на „бисери“. Дори в мрежата напоследък нашумяват страници и групи, посветени именно на дочутото. В следващата колекция от такива дочути мисли и цитати, сме събрали онези изречения, които някой е чул половинката си да казва, без самите те да подозират, че ги чуват.

А какво е последвало само можем да се чудим...

1. Чух гаджето си да казва, че умишлено ще надупчи презервативите ни, защото иска да имаме деца. Мисля, че ми е време да си постоя необвързана.

2. Приятелят ми от 5 години ми каза, че иска да си имаме деца. След няколко дни го чух да казва на сестра си, че иска деца, но не мисли, че аз ще съм добра майка. Чувствам се ужасно.

3. Чух приятелят ми да разказва на приятелите си колко съм грозна, каква съм загубенячка и как няма търпение баса, на който се е хванал, да свърши. А миналата седмица ми каза, че ме обича.

4. Мислих си, че гаджето ми мрази котката ми. Снощи го чух да и казва да се грижи за мен, докато го няма и да ме слуша. Стана ми толкова мило.

5. Снощи чух гаджето ми да казва на негов приятел: „Да, красива е, но само ако имаше някакви гърди все пак...“

6. Влюбих се в гаджето ми, когато го чух да си говори с кучето ми, пиян, в 4 часа посред нощ. Знам, странно е, но беше толкова забавно и сладко.

7. Чух приятелката ми да разказва на своя прятелка: „Много го харесвам, но ми се искаше да е малко по-надарен... долу...“

8. Приятелката ми говореше с нейни приятелки, когато я дочух да казва, че ме храни добре, за да може да напълнея и други момичета да не ме свалят. Как е възможно дори?!

9. Чух приятелката ми да споделя на друга нейна приятелка, че иска да правим тройка с мъж и аз не знам за това нейно желание.

10. Дочух приятеля ми и неговите приятели да се шегуват с изнасилването, а той знае, че съм жертва на такова.

11. Чух приятелят ми да казва, че единствената причина, поради която е с мен, е защото иска деца. Аз взимам противозачатъчни, без той да знае.

12. Чух приятелят ми да се хвали, че е много добър лъжец.

13. Днес дочух как приятелката ми се хвани пред приятелките си колко съм добър в леглото. Започнах да се гордея със себе си!

14. Дочух разговор между гаджето ми и негов приятел за това колко е готина най-добрата ми приятелка. Стана ми малко кофти.

15. Снощи чух как приятелят ми говори с нашите за това дали може да се омъжи за мен. (!!!)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gospod

    0 2 Отговор
    аз не чувам такива неща, понеже жена ми говори, само когато и позволя. Трудно се говори с вързана уста
  • 2 фори

    0 3 Отговор
    Моята съм я дресирал като кученце и я пребивам от секс....много не говори, домакиня е и е послушна........но е винаги под око че е все разгонена

    Коментиран от #4

  • 3 Гостенка

    2 0 Отговор
    Така си мислите вие
    ;)
  • 4 Рора

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "фори":

    Фори, като чета какво пишеш, най-вероятно си зле пич. Ама много си си зле в леглото! За горната ти главата дори не ми се мисли! ако въобще има там поне една релефна гънка върху мозъкът ти, то тя е гладка като огледало пич !!! Жена ти дали е кученце , не се знае, но ти че си комплексиран плъх е видно!!! аре...бегай да си прайш още релефи у главата барем видиш света с по-човешки промисъл