16 Март, 2017 13:56 1 539 0

Салма Хайек: Не искам вече "секси" роли

  • салма хайек-
  • актриса-
  • старост-
  • ботокс-
  • младост

Актрисата разкри, че не се страхува от старостта и няма търпение да я поканят за ролята на някоя баба

Салма Хайек: Не искам вече "секси" роли - 1
Снимка: shutterstock

Прекрасната актриса Салма Хайек се появи на корицата на пролетното издание на списание „ДюЖур” (DuJour), пред което разкри какво мисли за старостта.

За разлика от повечето звезди, Хайек не се плаши и не се притеснява от факта, че остарява. Дори напротив. Актрисата се обяви в защита на естественото остаряване, като заяви, че иска да остарее красиво и елегантно, което означава без инжекции, ботокс и пластични операции.

"Не вярвам в ботокса. Но правя каквото мога, за да изглеждам добре", обясни 50-годишната звезда с мексикански корени.

Звездата от "Фрида" е доволна и от факта, че с времето започва да получава и по-различни роли, защото е "скучно винаги да играеш секси мацката" във филма.

"Понякога с възрастта се появяват най-добрите персонажи. Харесва ми да влизам в ролята на майка, ще се радвам да пресъздам и образа на баба. Би било ужасно скучно цял живот да играя ролята на секси мацка. Мисля, че направо бих се гръмнала", споделя Хайек, която добавя, че очаква с нетърпение момента, в който ще се превъплати в образа на баба.

"Влюбена съм в съпруга си и искам един ден да съм симпатична 70-годишна дама, която той да вижда в мен. И да си казва: "Да, моето момиче е поостаряло, но все още я има онази нейната красота", добави Салма.

"Най-важното нещо в живота ми е моето семейство. Никога не съм била далеч от дъщеря си за повече от две седмици. Понякога се снимам във филм просто, защото обичам хората", разказва актрисата.

Салма Хайек: Не искам вече "секси" роли


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА