Last news in Fakti

16 Март, 2017 16:20 2 333 0

Гуинет Полтроу с планове за брак, нищо, че нама предложение

  • гуинет полтроу-
  • брак-
  • сватба-
  • брад фалчък

Актрисата се вижда как остарява с настоящия си приятел Брад Фалчък

Гуинет Полтроу с планове за брак, нищо, че нама предложение - 1
Снимки: shutterstock

Гуинет Полтроу вижда бъдещето си със своя приятел Брад Фалчък и е готова за сватба. Актрисата е готова с отговора на така мечтания от много жени въпрос: "Ще се омъжиш ли за мен?", пише в новия си брой американският таблоид Us Weekly.

Източник на изданието, близък до 44-годишната Полтроу, твърди, че основателката на козметичната компания Goop дори вече крои планове за сватба с продуцента и сценарист на сериала "Американска история на ужасите" (American Horror Story).

"Те непрестанно говорят за брак и знам, че това ще се случи", казва източникът, който очаква Фалчък съвсем скоро да предложи на любимата си. "Той ще го направи, когато настъпи правилният момент, а щом й предложи, тя, естествено, ще каже "да", допълва източникът.

Майката на 12-годишната Ейпъл и 10-годишният Моисей (деца от брака ѝ с Крис Мартин) вече е получила благословията на децата си и няма търпение ТВ продуцентът да стане част от семейството им.

"Децата ѝ го обичат и мислят, че той е най-доброто за майка им", казва семеен приятел пред изданието.

Миналият декември се появиха слухове, че 44-годишната актриса и 46-годишният тв продуцент са се сгодили. Двамата са заедно от август 2014 г.

Брад също има две деца — Изабела и Броуди, от брака му със Сюзън Бикиник. Наскоро продуцентът обясни, че Гуинет е страхотна и затова всички я обичат.

Гуинет Полтроу с планове за брак, нищо, че нама предложение


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА