Last news in Fakti

18 Март, 2017 21:05 7 370 0

Вижте как похапва сладко бебе кенгуру (ВИДЕО)

  • кенгуру-
  • бебе-
  • зоопарк-
  • оукланд-
  • калифорния-
  • валару

Мъникът, който остана сираче, е под специалните грижи на служителите в зоопарка Оукланд

Вижте как похапва сладко бебе кенгуру (ВИДЕО) - 1
Снимки АП/БТА

Едно бебе кенгуру, наскоро останало сираче, получава цялото внимание на своите пазачи в зоологическата градина Оукланд, в Калифорния.

5-месечният Джоуи, който загубил майка си на 1 март, бе заснет в петък, докато грижовните му гледачи го хранеха с биберон, пълен с изкуствено мляко.

В момента мъникът, който е от породата валару, една от трите средно големи породи кенгура, се храни на всеки кръгъл час.

Вижте как похапва сладко бебе кенгуру (ВИДЕО)

Мъничкият Джоуи ще остане под техните грижи, докато порасне достатъчно, за да се справя сам. Това най-вероятно ще стане след около 3 месеца. Тогава той ще бъде преместен в своето ограждение в секцията "Дивата Австралия", където посетителите ще могат да му се радват.

Вижте как похапва сладко бебе кенгуру (ВИДЕО)

Валару принадлежат към семейството на кенгурата и са по-големи от валаби, но по-малки от кенгурата. За разлика от други свои родствени видове, валару имат широк торс и по-къси крайници, благодарение на което са пригодени за придвижване в скалисти местности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА