23 Март, 2017 01:15 12 931 2

Жената-чудо отново стана майка

  • гал гадот-
  • жената чудо

Гал Гадот дари съпруга си Ярон с второто им дете - момиченце, кръстено Мая

Жената-чудо отново стана майка - 1

Актрисата Гал Гадот дари съпруга си Ярон Версано с второто им дете - момиченце, кръстено Мая, съобщи "Контактмюзик". Звездата от филма "Жената-чудо" оповести новината в социалните мрежи.

"Сега вече сме четирима, след като на бял свят се появи Мая, е написала тя в Инстаграм. "Чувствам се благословена и благодаря за всички чудеса в живота си."

На снимка се вижда, че Гал и Ярон се държат за ръце, докато 5-годишната им дъщеря Алма бута количка с новороденото на излизане от болница.

Не се съобщават повече подробности за раждането.

Жената-чудо отново стана майка

Актрисата и модел съобщи в социалните мрежи през ноември м.г., че е бременна. Вестта беше придружена от снимка, на която се виждаше издутият корем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.