Last news in Fakti

24 Март, 2017 14:00 972 0

Рокендрол, мода и спорт в едно (ВИДЕО)

  • ноел галахар-
  • адидас-
  • оейзис-
  • oasis-
  • adidas

Ноел Галахър от Oasis създава собствена линия спортни обувки с Adidas

Рокендрол, мода и спорт в едно (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Лидерът на култовата британска банда Oasis Ноел Галахър пуска нова линия спортни обувки за колекция пролет/лято 2017 г. на Аdidas, съобщи "Контактмюзик".

Музикантът отдавна има афинитет към модата. Сега това се потвърждава, след като Ноел създаде дизайна на "Garwen SPZL" от серията "Spezial" за сезона пролет/лято 2017 г. на спортния гигант, пише списание "Ню мюзикъл експрес".

Обувките на Ноел са вдъхновени от стила на 70-те години и ще са направени от кожа с цвят индиго. Те ще се продават на цена от почти 115 евро, но още не е обявена датата, когато ще се появят на пазара. Носят се слухове, че ще има снимка на тъмнокосия рок музикант на езика на обувката, както и датата му на раждане 29 май 1967 г. отстрани.

Междувременно Анаис - 17-годишната дъщеря на звездата от брака с бившата му жена Мег Матюс, каза, че с баща й често спорят коя е най-добрата марка за обувки. Любопитното е, че красивата тийнейджърка е лице на конкурентната фирма Reebok.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА