Last news in Fakti

24 Март, 2017 14:25 1 245 1

Кейт пак заложи на българското

  • кейт-
  • тоалет-
  • дреха-
  • български дизайнер-
  • петър петров-
  • херцогинята на кеймбридж

Херцогинята на Кеймбридж облече тоалет на българският дизайнер Петър Петров

Кейт пак заложи на българското - 1
Снимки АП/БТА

Херцогинята на Кеймбридж отново заложи на българското, като се появи със стилен ретро костюм в червено и бяло на "Епонин", дело на българския дизайнер Петър Петров.

Кейт посети Кралския колеж на акушерите и гинеколозите по повод Деня на майката, който Великобритания чества на 26 март.

На събитието, по време на което бяха показани и образователни филми, съпругата на принц Уилям поговори с майки, страдащи от следродилна депресия. Тя разказа пред тях как майчинството е повлияло и на нейното психическо здраве.

За пръв път Кейт се появи с тоалета на българския дизайнер на благотворително събитие в Лондон през пролетта на 2016 г. Тогара сп. Vogue коментира, че визията ѝ е безупречна и направи паралел между нея и Джаки Кенеди.

От началото на тази година това е второто събитие, на което Кейт се появява с дреха на Петров.

При първото си посещение в детски център тази година, тя облече елегантно палто с колан в кралско синьо. Моделът на дрехата бе с паднало рамо, декоративни шевове и плисе.

Петър Петров е роден през 1982 г. във Велики Преслав. Завършва "Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии" в Шумен, учи рисуване в университета там, а после дизайн в Киев. Започва като крояч в родния си град, а след две години става дизайнер и прави първите си колекции във Варна. От 2011 г. работи за луксозната марка "Епонин", която облича известни личности от цял свят.

Кейт пак заложи на българското


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ПОП

    4 0 Отговор
    Заложи , защото разбира че е красива с БЪЛГАРСКОТО !