Last news in Fakti

25 Март, 2017 11:30 23 273 12

Как реагират мъжете, когато им откажат

Как реагират мъжете, когато им откажат - 1

Не е тайна, че мъжете са също толкова чувствителни, колкото жените. Честно, не знам защо се опитват да го крият толкова много. Чувствителността не е признак на слабост, а на човечност. Е, не и според някои мъже. Когато отрежеш мъж, могат да се случат много неща. Няколко дами споделят своите страшни истории от опита си.

1. Когато му отказах, той ми каза, че дори не съм толкова сладка. Щом така си казал...

2. Един тип, който „харесвах“ ми каза, че просто искал да ме използва и да си поиграе с чувствата ми, след като го отрязах. Колко „мъжка“ постъпка само.

3. Един мъж в бара се опитваше да ме сваля, но след като учтиво му казах, че не съм заинтересована, ми каза, че и без това не иска да го виждат „с дебелия ми задник“. Браво!

4. След като отказах на един мъж, той ме нарече „курва“, защото си мислел, че вижда гърдите ми през блузата. Що за логика?

5. След като отказах на един мъж, той ми каза, че съм грозна два пъти и то след като го отрязах.

6. Харесвах го, но му отказах. Отговорът на това беше, че той спа с най-добрата ми приятелка.

7. Когато бях на 16, си легнах с един тип, защото се разплака, когато първо му отказах.

8. Един мъж ме попита грубо „Дали нямам проблеми с баща си?“. Погледнах го в очите и му казах: „Да, като се има предвид, че е мъртъв.“ Не посмя да ми отвърне.

9. След като отрязах един мъж, той ме блокира навсякъде и спря да ми говори.

10. Отказах да изляза с един тип, след което той ме нарече „Лесбийка“ и ми изпрати снимка на пениса си без причина. Как да не обичаш да си жена?!

11. Отрязах един мъж и той ми каза, че ще се събере с бившата си. Не защото я харесва, а защото иска да си го върне на мен. (???)

12. Отказах на един тип, затова той изпрати имейл на майка ми, за да и каже, че се боря със сексуалността си. Кой нормален човек би направил такова нещо?

13. Един мъж ме попита: „Страхуваш ли се? Вашите забраняват ли ти?“, след като го отрязах. Не, човече, просто не те харесвам.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    16 17 Отговор
    Всички жени са к....и с изключение на майка ми, но нека не забравяме, че и тя е жена.
    Наполеон Тва е истината евалата на човека, че така добре го е синтезирал
  • 2 aaaaaa

    26 20 Отговор
    Още от библейски времена жената е проваляла мъжа във всичко. Само пример: Заради Ева, Адам е изгонен от Рая. " Ако искаш жените да не ти отказват, покажи че имаш много пари. Парите са най добрия афродизиак за жените. Ако ще и да си гърбав.
  • 3 ДОН ЧИЧО

    30 0 Отговор
    АКО МИ ОТКАЖЕ ЖЕНА,ЩЕ СИ ТРЪГНА...КАКВО ТОЛКОВА...?

    БЪДЕТЕ КАВАЛЕРИ !
  • 4 Дедо ПОП

    21 3 Отговор
    И на мене скоро една ми отказа, но като се замислих... колко много други има... ? Животът продължава !!!
  • 5 1234

    18 4 Отговор
    Ученическа идилия!
    Боже, колко мъка има в този сайд, Боже!
  • 6 qwe

    11 3 Отговор
    9. След като отрязах един мъж, той ме блокира навсякъде и спря да ми говори.

    Какъв е проблемът тук? Относително нормална реакция.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Go Go

    10 4 Отговор
    Като се сетя и жените какво правят, като ги резнеш
  • 9 mediator37

    6 9 Отговор
    При отказ постъпвам по 9-та точка. Нулево внимание и никакво ухажване. Защото голяма част от жените провокират с поведение и дават нишани, но искат само да им правиш комплименти, да ги ухажваш и развеждаш насам- натам, да си чешат егото за моя сметка. Като си поискаш - Аааа, ама ти за каква ме мислиш?
    Така ли? Айде марш! До третото излизане не ми ли бутне, зарязвам проекта. 3,5млрд. жени чакат да лизнат захарната пръчица.

    Коментиран от #10

  • 10 бойко

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "mediator37":

    най точният вариянт ,така се прави
  • 11 Ледена кралица 👑

    3 1 Отговор
    Щом една жена ти е отказала не е нужно да й се вреш и всеки път да я питаш :"Искаш ли да бъдеш с мен" и тем подобни. Ай сиктир! Ти малоумен ли си кое точно не разбра на отговора :"НЕ"!?
  • 12 Ледена кралица 👑

    2 1 Отговор
    Как реагират "мъжете" стават още по-нагли като си мислят, че ще промениш мнението си дори и след години.... Колкото до ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ те разбират от първия път какъв е отговора и не се нахалстват, а уважават жената независимо дали е засегнато егото им.Всеки има право на избор! Друг е въпросът дали ти зачита избора (в случая на жената).