Last news in Fakti

6 Юни, 2017 20:00 4 230 1

Как да преодолеем тежка раздяла

  • урок-
  • съвет-
  • раздяла-
  • връзка-
  • взаимоотношение-
  • мъж-
  • жена-
  • срещи
Как да преодолеем тежка раздяла - 1

Случва се да срещаме хора, които оставят следа в живота ни. Забравяме много от хората, които идват в живота ни. Но всъщност за всеки от нас има поне един човек, който стои на специално място в сърцето ни. Този човек е специален и няма аналог. Той така влияе на ума ни, че веднъж попаднал в него, мозъкът просто не може да се отскубне от мисълта за въпросния човек.
Въпреки това, вие продължавате да си мислите, че един ден ще забравите за този човек, защото пътищата ви не се пресичат, не го виждате, но той продължава да стои на мястото си в ума ви.
Но просто не можете да го забравите. Дразни ви всяка минута. Без значение с какво се опитвате да се разсеете, вие продължавате да си спомняте онези мигове заедно. Продължавате да се връщате към онова време.
Независимо от разстоянието помежду ви, на вас ви се иска все още да виждате публикациите му в Facebook. Не разбирате защо определена песен ви кара да си спомните за този човек. Несъзнателно ставате преследвач.
Мозъкът никога няма да разбере, че сте скъсали, освен ако не заровите и последната троха надеждата, че ще се съберете, някъде много надълбоко. В неспирната битка между сърцето и ума, сърцето продължава да си тананика мелодията на спомените с онзи човек. Ефектът от това е толкова голям, че парче от вас остава променено завинаги. Този човек оставя трайно впечатление.
Затова, ако решите да се разделите с човека, решавате и да се отървете от всички спомени и време, което сте прекарали заедно; от всичко, което сте научили през това време. Въпреки това, не можете да се отървете от онази част от вас, която се е променила по време на взаимоотношението.
В този случай, концентрирайте се върху нещата, които ви палят. Нещата, които ви карат да сте мотивирани. И то мотивирани по начин, който ви кара да излезете от стаята и да завладеете планетата.
Времето е най-добрият лечител. Клише, но е истина. Тези 5 стъпки ще ви помогнат да ускорите заздравителния процес:

1. Прекъснете контакт с човека
2. Спрете да живеете във фантазиите си за него
3. Приемете миналото и го оставете назад
4. Знайте, че всичко е наред. Все още може да обичате въпреки, че сте дистанцирани
5. Дайте си малко повече любов. Обичайте се!

След тези 5 стъпки ще бъдете щастливи. Ще усетите нужда от това да забравите мъката и тъгата, които ви дърпат назад. Няма да се чувствате наранени, дори и когато се връщате при спомените за отминалите моменти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпкач на хорни девойчета

    13 0 Отговор
    Отидете в Плейбой бар - опънете сервитьорката или барманката!
    След един сеанс с професионалистка - НИКОГА няма да съжалявате за раздялата!
    Трябва ви жена да се грижи за децата и да готви мусака - другото се поема от "професионалистките" на аванс и заплата - ТВА Е!
    Поздрави!