Last news in Fakti

8 Юни, 2017 20:00 5 189 3

10 неща, които жените наистина искат

  • жени-
  • мъже-
  • любов-
  • обич-
  • връзки-
  • уважение-
  • подкрепа-
  • внимание-
  • топ 10
10 неща, които жените наистина искат - 1

Има един въпрос, на който всички мъже по света търсят отговор. Той звучи така: Какво искат жените? Въпреки масовото клише, е възможно да се намери лесен отговор на този вечен въпрос.
Ето нещата, около които жените се обединяват в своето търсене, Мъже, водете си записки:


1. Спонтанност
Това не означава, че трябва да прекарвате всеки уикенд в нова страна. Не означава и, че трябва да и правите серенада под прозореца всяка вечер. Още повече пък вана, пълна с шампанско. Покажете спонтанност в малките неща. Поканете я на танц, докато се разхождате в парка или и напишете писмо. На хартия, с химикалка. Момичетата обичат да се чудят какво следва.
2. Повече постоянство
Когато тя казва „не“, то не винаги означава „не“. Но също така, то не означава и „да“, или „може би“. Това не е така, защото жените не знаят какво искат, а напротив. Това, което искат е мъжът да покаже повече постоянство и да умее да превърне „не“ в „да“.
3. Вдъхновение
Всяка жена е готова да стане най-верният фен или дори цяла група за подкрепа на любимия си. Затова е напълно редно и тя да очаква подобна подкрепа от него. Каквото и да прави една жена, е изключително важно мъжът да показва интерес към живота и. Мечтае ли да стане актриса? Да започне свой бизнес? Да пробяга маратон? Нейните шансове да постигне тази цел могат да се удвоят само след като чуе думите: „Вярвам в теб.“
4. Смислени подаръци
Ако наистина мислите, че момичетата се нуждаят от диаманти, скъпи бижута и пътувания до другия край на света, бързо се отървете от тези идеи. Малък, но смислен подарък кара сърцето на жената да бие учестено. Просто слушайте внимателно какво ви говори. Рано или късно ще откриете, че тя харесва теменужки, мечтаела си е за играчка пиано като дете или е луда по книгите на някой определен автор. Сега вече знаете какво да правите.
5. Чувство за хумор
Дори учените са доказали, че смехът е един от най-силните естествени афродизиаци. Така че се шегувайте по-често, но помнете, че има неща, за които не може да се шегувате. Например: дрехите и, обувките и или семейството.
6. Внимание и грижа
Не прекалявайте. Не я преследвайте, не и звънете по 100 пъти на ден и не и изпращайте милиони имейли. Няколко лесни и искрени въпроса ще и покажат, че ви пука. Не забравяйте да я питате как е минал деня й, как се чувства, какво иска и за какво мисли. Жените се нуждаят от такива въпроси.
7. Позитивност
Психолозите твърдят, че мъжът и жената като двойка приличат на два свързани съда. Ако единият е пълен с позитивност, същото ще се случи и на другия. Стабилно добро настроение е един от най-добрите подаръци, които мъжът може да даде на жената. Просто се усмихвайте по-често, споделяйте светли емоции с нея, а резултатът ще я плени.
8. Подкрепа
Разбира се, понякога има дни, в които ни се иска да изоставим всичко, да заровим глава във възглавницата и да ревем цял ден. Науката показва, че жените са много по-емоционални по природа и преживяват тъга, меланхолия и депресия много по-често от мъжете. Затова в такива моменти имат нужда от рамо, на което да поплачат и някой, който да им обещае, че всичко ще се оправи.
9. Честност
Това е толкова очевидно, че дори не трябва да се споменава. Въпреки това, не подценявайте това колко много жените се нуждаят мъжете да бъдат честни с тях. Ако искате да прекарате една вечер с приятелите си, а не с нея, й кажете директно. Не си измисляйте глупави извинения и истории за това колко много работа имате. Всяка жена знае как да различи лъжата без значение колко маловажна може да е тя за него. Винаги казвайте истината.
10. Уважение
Ако все още мислите, че жените са слабия пол, значи не знаете абсолютно нищо за тях и тази точка е за вас. Те са способни да създадат прекрасни неща и да вдъхновяват. Те измислят грандиозни идеи и ги осъществяват. Те правят мъжете щастливи. Жените знаят истинската си стойност и очакват същото от мъжете. Не забравяйте да повтаряте по-често колко много ги цените и колко много означават за вас. Ще усетите щастието незабавно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо МъдрЮ

    5 1 Отговор
    Може да пропуснете всичките 10, но помнете правило 11 Асото на правилата ,а именно "винаги сте виновен" ! Каквото и да стане вие сте виновен и поемате вината нрзабавно ;)

    Коментиран от #2

  • 2 ДЕДО ВЛАДИКА

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо МъдрЮ":

    И най-важното правило е пропуснато - ПАРИ !

    Коментиран от #3

  • 3 Дедо МъдрЮ

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДЕДО ВЛАДИКА":

    То това си е извън правилата, то си е закон!