12 Юни, 2017 10:42 2 223 2

Бионсе ще ражда в домашно "родилно" за 1 млн. долара

  • бионсе-
  • джей зи-
  • родилно отделение-
  • раждане-
  • у дома-
  • близнаци-
  • имение

Тя и половинката ѝ Джей Зи не искали да вдигат шум около раждането на близнаците

Бионсе ще ражда в домашно "родилно" за 1 млн. долара - 1
Снимка: shutterstock

Бионсе и Джей Зи вече се подготвят трескаво да посрещнат новия член на семейството си. Този път обаче, изпълнителката няма да ражда в традиционната болнична обстановка, а у дома, пише "Дейли Мейл".

Звездната двойка, която е в трепетно очакване на близнаци, е похарчила 1 млн. долара, за да превърне своето холивудско имение в частно родилно отделение, оборудвано с инкубатори и неонатално оборудване. Този вариант е бил избран, за да се избегне шума, който се вдигна около раждането на първото им дете — Блу Айви.

Бионсе и съпругът ѝ са решили, че от гледна точка на "неприкосновеността и сигурността" е по-добре бебетата да се родят в домашни условия.

35-годишната бъдеща майка и 47-годишният ѝ съпруг ще имат на свое разположение и линейка, в случай че се наложи Бионсе или близнаците да бъдат откарани в болницата "Сидърс-Синай" в Лос Анджелис.

"Не е обичайно майка, която очаква близнаци, да ражда в домашни условия, но Бионсе е обсъдила въпроса с лекарите. Тя е в отлична форма, а и вече разполага с професионално родилно отделение в дома си", заяви неназован източник пред медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Бионсе съвсем се отнесе.......................

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Парите правят всичко. След това ще дари полевото родилно. Нещо обичайно за богаташи от нейната гилдия.