Last news in Fakti

13 Юни, 2017 14:33 4 468 0

Голямата стъпка или огромна маймуна се скита из горите на Америка? (ВИДЕО)

  • същество-
  • голямата стъпка-
  • огромна маймуна-
  • броди-
  • скита-
  • гора-
  • лос анджелис-
  • сащ
Голямата стъпка или огромна маймуна се скита из горите на Америка? (ВИДЕО) - 1

Огромно космато създание, подобно на Голямата стъпка, е било засбето да броди из горите край Лос Анджелис. Според властите това всъщност е голяма маймуна, но според търсачите на странни и мистериозни същества, то определено е Голямата стъпка.

Снимките са били направени от Джейк Гардинър, който бил в гората, но внезапно получил усещането, че нещо го наблюдава. Извадил телефона си, за да снима създанието, след като почувствал, че го преследват.

Джейк, който работи близо до гориста местност в Ла Кресцентна, Лос Анджелис, САЩ, разказа пред телевизионния канал KTLA: "Най-напред чух разни странни шумове сред дърветата. Първо си мислех, че това са птици или нещо подобно."

Въпреки, че в началото той не видял нищо необичайно, когато погледнал отново към мястото, от където идвал шумът, той забелязал сред дърветата създание, подобно на огромна маймуна, което скачало сред клоните.

Голямата стъпка или огромна маймуна се скита из горите на Америка? (ВИДЕО)

"Определено можете да видите торс и четири крайника, които се движат и се люлеят наоколо. Това е доста очевидно движение", допълва той.

Служителите от местната служба по рибарство и дива природа смятат, че животното може би е някаква голяма маймуна, която може да представлява сериозна опасност за обществото.

Говорителят на службата Андрю Хюан каза: "Смятаме, че е доста възможно това да е някакъв вид маймуна.

"Тези животни са невероятно силни и ако са уплашени или ядосани, или бъдат предизвикани, те много лесно могат да убият или сериозно да наранят човек. Ако се окаже, че това е маймуна, то тя е уплашена, гладна и раздразнителна, защото не се намира в позната обстановка.

Според него създанието може да е било "незаконно" домашно животно, което е избягало от дома на господарите си.

"Хората внасят незаконно екзотични животни от други страни, за да ги направят свои домашни любимци. Често пъти обаче, такива животни стават неспокойни и неконтролируеми и могат да избягат. Понякога дори се случва собствениците им да ги пускат, защото не могат да се справят с тях", допълва още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА