14 Юни, 2017 12:54 4 816 1

Деми Мур остана без зъби (ВИДЕО)

  • деми мур-
  • актриса-
  • стрес-
  • зъби-
  • изгуби-
  • сподели

За всичко е виновен стресът

Деми Мур остана без зъби (ВИДЕО) - 1

Холивудската актриса Деми Мур разкри, че е изгубила един от зъбите си. Причина за това бил огромният стрес, на който ежедневно била подложена.

54-годишната звезда бе гост във Вечерното шоу на Джими Фелън по телевизия NBC, където показа снимки и видеоклипчета, на които е с тази шокираща визия.

"Останах без един зъб. Много ми се иска да кажа, че това е станало докато съм карала скейтборд или нещо подобно, но всъщност причината е стресът. Това е един от най-масовите и жестоки убийци в Америка", каза Деми Мур.

По време на предаването, в което бе поканена, за да представи и разкаже за новия си филм Rough Night, тя поясни, че след първия, е паднал и втори зъб. Тя обаче не разполагаше с визуално доказателство на думите си.

"Имам само снимки, на които съм само без един зъб", сподели актрисата, която с усмивка на уста каза, че дъщерите ѝ харесали "появилата се дупка в усмивката", защото така не изглеждала като звезда, а като нормален човек като всички наоколо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    1 0 Отговор
    И ся как ще хапи.