Last news in Fakti

14 Юни, 2017 15:02 4 317 0

Най-накрая Камерън Диас разкри тайната за късния си брак

  • камерън диас-
  • актриса-
  • омъжила-
  • стара мома-
  • правилния човек-
  • точния партньор-
  • съпруг-
  • бенджи мадън

Актрисата изчезна от големия екран след сватбата, за да намери себе си

Най-накрая Камерън Диас разкри тайната за късния си брак - 1
Снимки: shutterstock

Феновете на Камерън Диас бяха започнали да мислят, че тяхната любимка ще си остане стара мома. Чаровната блондинка обаче все пак се омъжи, нищо че вече бе на 41 години. Сега холивудската актриса разкри защо е чакала толкова дълго, преди да каже се врече във вярност на някого.

Звездата от "Ангелите на Чарли" всъщност чакала да намери правилният човек, който да бъде неин брачен партньор "докато смъртта ги раздели".

Диас призна, че е целунала много жаби, преди да срещне принца от приказките — Бенджи Мадън.

Най-накрая Камерън Диас разкри тайната за късния си брак

„Имала съм гаджета преди. А сега имам съпруг, който ми е партньор в живота и във всичко. Ние сме много различни, но същевременно имаме еднакви ценности“, сподели 44-годишната звезда по време на събитието In Goop Health.

Чаровната и сексапилна актриса се врече във вярност на китариста Бенджи Мадън през януари 2015 г.

За последно Диас се снима в римейка на мюзикъла „Ани“ преди 3 години и от тогава феновете ѝ с нетърпение очакват да я видят отново на големия екран, от където тя да им се усмихва чаровно.

„Стигнах до момента, в който не мога да се позная. А това си е истинско предизвикателство. Имах нужда отново да стана цяла“, обясни отсъствието си от киното холивудската актриса.

Най-накрая Камерън Диас разкри тайната за късния си брак


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА