Last news in Fakti

16 Юни, 2017 16:39 3 642 0

Съвестен гражданин: Куче със собствена карта за автобус (СНИМКА)

  • куче-
  • автобус-
  • обществен транспорт-
  • градски транспорт-
  • пътува-
  • сиатъл-
  • карта за пътуване-
  • разходка

Черното куче редовно хваща автобуса, за да стигне до близкия парк

Съвестен гражданин: Куче със собствена карта за автобус (СНИМКА) - 1
Снимка: shutterstock

Симпатично куче е било забелязано да се вози на автобус в американския град Сиатъл. Нищо необичайно бихте си казали, но този четирикрак приятел не само се вози в обществения транспорт, той си има своя собствена карта за пътуване, която виси на каишката му.

Черното куче, наречено Еклипс (от англ.ел. Eclipse — Затъмнение), било снимано от учудени и изненадани пътници, които публикуваха снимката му в сайта Reddit.

Оказва се, че Еклипс е една от най-редовните пътнички по тази линия на градския транспорт. Тя се качва на автобуса от спирка в центъра на града и пътува до един от градските паркове, в който обича да се разхожда.

Съвестен гражданин: Куче със собствена карта за автобус (СНИМКА)
Снимка: Reddit

След като снимката се появи онлайн, тя е споделена хиляди пъти, като потребителите не спират да се възхищават на умното животно.

Колкото и удивителна да е Еклипс, която между другото е нещо като знаменитост в родния си град, тя не е първото куче, което ползва така умело услугите на публичния транспорт. Подобни истории има и за кучета от други точки на света като например Москва, където безпризорните представители на вида редовно се възползват от удобствата на метрото, макар и без да плащат билет.

Сега със сигурност повечето от вас са се сетили поне за един такъв хитър и съобразителен български бездомен пес, който я се е качил в трамвая, я на някой тролейбус или автобус, а може би дори и в софийското метро?

Съвестен гражданин: Куче със собствена карта за автобус (СНИМКА)
Този пътник използва трамвай 5 за по-бързо предвижване в района на кв. Овча Купел,

Съвестен гражданин: Куче със собствена карта за автобус (СНИМКА)
Този пътник е бил забелязан да се вози в автобус 280 в София


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА