Last news in Fakti

20 Юни, 2017 04:29 2 439 1

След 40 години – жена се срещна с баща си за първи път

  • баща-
  • дъщеря-
  • сащ-
  • 40 години-
  • днк-
  • среща

Първа прегръдка между баща и дъщеря...

След 40 години – жена се срещна с баща си за първи път - 1
Снимка: БТА/ AP

След четири десетилетия жена се срещна за първи път с биологичния си баща, съобщи „Ей Би Си нюз“. Срещата се е осъществила благодарение на социалните мрежи.

Джил Джъстъмънд от Ню Джърси е получила много оскъдна информация от своята майка. Упоритостта й обаче в крайна сметка е дала резултати.

Единственото, което знаела за своя баща, било, че се казва Ал. Той е бил от италиански произход и е работил в едно заведение през 70-те години на миналия век. 40-годишната американска гражданка първо е открила кое е заведението, след което се е свързала със собственика.

И така след много зададени въпроси и направени опити тя е разбрала, че баща й се казва Ал Анунциата. Дъщерята проследила баща си в социалните мрежи и двамата се разбрали да се видят.

По-късно са направили и ДНК тест, който на 99.99% потвърдил, че Ал е нейният биологичен баща. Майката на Джил е заявила на Ал преди 40 години, че той не е биологичният баща на момичето.

„Сега съм по-богат от милиардер“, заяви Ал Анунциата след първата среща с дъщеря си. Той изрази радостта си пред медиите, проследили случая. Дъщеря му също бе развълнувана.

Тя сподели, че още от първата прегръдка е знаела, че това е нейният баща. „Това е само началото. Никога повече няма да го остава извън моя живот“, заяви американката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 2 Отговор
    Еми.. готова, отгледана.. кво пък може и да му хареса на човека.