27 Юни, 2017 13:38 46 772 32

Най-сетне НАСА е готова да каже истината за извънземните (ВИДЕО)

  • извънземни-
  • наса-
  • хактивисти-
  • оповести-
  • съобщение-
  • извънземен живот-
  • anonymous-
  • анонимните
Най-сетне НАСА е готова да каже истината за извънземните (ВИДЕО) - 1

Вманиачените по теорията на конспирацията и съществуването на извънземни същества тук, на земята, винаги са вярвали, че НАСА отдавна е осъществила контакт с малките зелени човечета. Но дали американската космическа агенция е готова да признае подобно нещо?

Много други планети в необятния Космос може би са дом на интелигентни форми на живот, зародили се много преди ние да се появим на Земята. Официални и достоверни доказателства за това обаче, все още никой не е представил.

Според видео, публикувано наскоро в YouTube канал, свързан с хакерите от Anonymous (Анонимните), от НАСА са готови да направят точно това признание и то съвсем скоро. Видеото, публикувано преди седмица, вече е било гледано от над 1 800 000 души, като броят им се е увеличил с милион само през последните 24 часа.

Хактивистите твърдят, че НАСА тихо ни е подготвяла за този момент с намеци, че „извънземните идват“ в последните си съобщения. Анонимките се позовават на изследвания и информация, събирани от астрономи и изследователи, както и на няколко открития на американската космическа, оповестени наскоро.

Според тях това съобщение ще се отнася до някакви скучни микроорганизми, които обаче, може да се окажат напълно интелигентни извънземни форми на живот, точно като в научнофантастичните филми.

Групата се позовава на коментари, направени от Томас Зурбухен, представител на НАСА, който направи няколко много обнадеждаващи обобщения в тази посока, по време на конгресно изслушване през април, озаглавено "Напредък в търсенето на извънземен живот".

"Нашета цивилизация е на ръба да открие доказателства за извънземен живот в космоса. "Последните постижения на НАСА, като откриването на водород на спътника на Юпитер Енцелад и обещаващите резултати, които екипът на „Хъбъл“ направи, като откриването на океани на повърхността на юпитеровата луна Европа, са обещаващи признаци, че сме по-близо от всякога до откриването на доказателства за извънземен живот", заяви тогава Зурбухен.

"Имайки предвид разнообразните дейности и мисии, които специално са насочени да търсят доказателства за извънземен живот, ние сме на прага да направим едно от най-дълбоките, безпрецедентни открития в историята на човечеството", заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванко

    33 86 Отговор
    Браво на НАСА! Във вас е надеждата на човечеството и съвременния свят.
  • 2 Джон Смит

    37 42 Отговор
    Дявола ще ви покаже НАСА!
  • 3 onq s konq

    17 133 Отговор
    Извънземни няма защото само на земята има кислорот!!!Това и лапетата го знаят!!!

    Коментиран от #6, #10, #11, #17, #20, #22, #32

  • 4 спържаро

    24 42 Отговор
    Кво толкова се превъзнасяте по тая наса !? Бъдещето е в частните високотехнологични компании като SpaceX и Virgin Galactic.

    Коментиран от #9

  • 5 един

    51 5 Отговор
    Е АДЕ ДЕ, КАЖЕТЕ НЕЩО КОНКРЕТНО. АМАН ОТ НАМЕЦИ И ДОГАДКИ.

    Коментиран от #28

  • 6 ТОДОР СТОЯНОВ

    54 4 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    ОНЯ, ОСТАВИ ГО ТОЗИ КОН ВЕЧЕ И ВЕДНАГА СЕ ВРЪЩАЙ В УЧИЛИЩЕ!!!"КОСЛОРОТ"...ТИ СИ "НЕГРУМОТЕН' ВЕ МАЙНА...
  • 7 Баси

    31 5 Отговор
    И м...лите са на земята щот има кислород. И да знаете че не се казва кислород а въздух . Само кислород има в болницата. Ама те извънземните от къде да знаят, лашкат кислород и тва е .....
  • 8 Вааа

    42 10 Отговор
    Корнелия Нинова им е била на
    гости и ги е отворила колко е весело на неината планета и ако могат да поправят чинията на Бузлуджа ще ги вземе на планетата БСП

    Коментиран от #13, #19

  • 9 Romeo

    15 11 Отговор

    До коментар #4 от "спържаро":

    SpaceX е толкова частна компания колкото и CIA. Всички пари на SpaceX и Tesla идват от американската държава, а не виждам как Америка може да влага пари в нещо което не е тяхно.
  • 10 Dundi

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Научи се да пишеш грамотно бе бастун пишете кислород
  • 11 Dundi

    14 5 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Научи се да пишеш грамотно бе бастун пишете кислород
  • 12 МАРИ

    40 2 Отговор
    Кислородът е жизнено необходим за живота на нашата планета. Но дали и за другите светове е така? Нашите представи и знания са ограничени спрямо технологичните възможности на други цивилизации. И моля ви, нека неграмотни и неуки хейтъри да не се излагат с изказвания, че ще станат за смях и на извънземните, ако все пак ги има. то на училище не е ходило, два реда не е прочело, ама и то да се изкаже! за тебе говоря, "кислорот".

    Коментиран от #23

  • 13 Крал Мас

    16 18 Отговор

    До коментар #8 от "Вааа":

    "Един призрак броди из Европа. Това е признакът на комунизма."
  • 14 Мангава тут Мангава

    34 4 Отговор
    Като гледам колко ''кислоротИ'' има на планетата дето виреят без мозък цял живот, наистина почвам да вярвам в това, че има извън земни. И скоро се надявам, да дойдат да ме закарат, че тука не се издържа, ще взема да затъпея и аз...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Врачански пустиняк.

    18 1 Отговор
    Четете: да си напише човек мнението не е само за грамотни. Има много ученици с отличен успех ама за нищо не стават.
  • 17 Бесен съм

    24 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Абе ти в час влизал ли си? Кислорода е елемент създаден при формирането на слънчевата система. Само в нашата галактика има милиони системи. Как откри, че само на Земята има кислород. И още на земята има организми които не се нуждаят от кислород за да живеят.
  • 18 Дикембе Мутомбо

    8 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Томас Зурбухен, представител на НАСА, който направи няколко много обнадеждаващи обобщения в тази посока
    ==================================
    Хич не е обнадеждаващо да има извънземни "наблизо", защото е твърде възможно да са по-развити от нас в сравнително "младата" ни система.

    Особено, ако планетата им предстои да стане супернова, директно ще си вземат еднопосочен билет до Земята...

    Човечеството има далеч по-големи предизвикателства от Кюрдистан или Северна Корея и вместо да се обедини за решаването им е все по-фрагментирано, пък и профанизирано.
  • 19 Да да

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Вааа":

    Тя чинията е копие на извънземна такава и там още ходят от ДС да осъществяват връзка :)))
  • 20 Edin1

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Има организми, които не използват кислород, а и защо трябва всичко да оприличаваме със себе си!?
  • 21 Ник

    3 0 Отговор
    Този пиар продължава вече десетилетия и нищо.
  • 22 6ти коментар

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    5 отговора?!
    Добре де коментиращи, толкова ли не може да схванете иронията и гаврата в коментарите и правописът им, че им и отговаряте?! Трагедията е пълна! А човекът искрено се забавлява с вас. Хахаха
  • 23 Извънземно

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "МАРИ":

    Има ги ве БУТАТ са! Оня ден видях едно "извънзоБно" лапаше дУнер със Айрянче !
  • 24 Бемве

    4 0 Отговор
    Аве начи каам ти, оня ден с чичо Гошо пийм кафе и глеам една чиния прелита!
  • 25 Виго

    8 2 Отговор
    Абе ,че са по умни тва го разбирам,щом могат да дойдат тук ,а ние не можем да идем там,но защо са представени винаги като по грозни ей тва не разбирам. Малки ,зелени,с големи очи и глави с антенни,ха,ха,детски фантазии
  • 26 rakuun city

    2 3 Отговор
    не се занимаваите със филмите на наса. пуснете си некои филм от замундата по интересни са
  • 27 Един извънЗемен

    3 0 Отговор
    Време беше да ни откриете......земляни (не само от Земен) !!! Време е да си съберете ъкъла (най-вече Великият Мудър Българин) или вървете на ма...йната си ;-)
  • 28 Пацо пойзана

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "един":

    Биле са сидеров и делян пеевски
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Язе

    3 0 Отговор
    Извънземните са в Гърция име могат да отлетят понеже им изпочупиха чиниите в механите.
  • 31 Астронавт

    2 0 Отговор
    На Марс атмосферата е съставена основно от въглероден диоксид. Някога е имало течащи реки. Сега са останали само сухите им корита. Ако някога е имало растителност, би трябвало в атмосферата на планетата да се съдържа кислород. На земята 90% от кислорода се произвежда от фитопланктона в океаните и моретата, а останалите 10% от растенията на сушата. Ако продължаваме да унищожаваме горите и да бетонираме зелените площи и да замърсяваме океаните, очаква ни съдбата на Марс. Глобалното затопляне е първата фаза на унищожението на живота на земята. Лакомията на световния елит няма интерес да се откажем от въглеродните енергийни источници. Проф. Юл Браун, австралийски гражданин и чист българин роден с името Илия Вълков, преди десетилетия е патентовал катализатора за разлагането на водата на водород и кислород и Брауновият двигател. който гори тези газове, за да се
    получи отново вода. Професорът никога не е забравил родината си и преди смъртта си е изпратил в България документацията на откритието си. Искал е ние да произвеждсме неговия двигател. Папките с документите му обаче са "исчезнали" мистериозно. Не преставайте да питате кой продаде на кое чуждо разузнаване документацията на Юл Браун??? Гузните националните предатели не разрешават дори името на проф. Илия Вълков да се споменава, да не говорим на негово име да се преименуват централни булеварди и площади. Ако България произвеждаше Брауновия двигател, за една година страната ни щеше да изплати външият ни д
  • 32 Оффф

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Защо всички си мислят че за да има живот някъде трябва да има същите условия като на нашата планета при положение че другите същества могат да еволюират по друг начин ?