11 Юли, 2017 07:00 5 915 0

Вашият хороскоп за днес, 11.07.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • риби-
  • дева

Овен

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на специалисти, приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително стандарта си на работа и живот.

Телец

Днес неизпълнени проекти, делови задължения или промяна в предварителните си планове ще ви отдалечава от желаната от вас стабилност. Не отлагайте пътуване, особено ако сте уточнили всички подробности около него и особено ако очаквате повишаване на финансовите си постъпления.

Близнаци

Днес моментът е изключително благоприятен за вашите амбиции и за личните ви инициативи. Стремете се да не се спирате пред първата изпречила ви се на пътя трудност. Периодът ще е характерен с повишена активност и умение да извлечете максимални облаги в деловата сфера.

Рак

Днес се предпазвайте от допускането на евентуални грешки в материален план. В любовта се стремете да не се опитвате да заемате едновременно две позиции при различни обекти, защото не е сигурно какъв ще е крайния резултат.

Лъв

Днес действате хладнокръвно, за да се справите на време с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят.

Дева

Днес не трябва да се съмнявате в потенциалните си възможности да внесете някои промени на работното си място. Дори и да сте подложени на редица изпитания не се страхувайте да отстоявате до край собствената си позиция. В любовта ще сте на кръстопът.

Везни

Днес чрез конкретни действия от ваша страна ще съумеете да се освободите от голям товар, който в миналото не ви даваше нужния комфорт. Нужно е да бъдете последователни, защото само така ще успеете да подновите договор, обучение или дългосрочно сътрудничество.

Скорпион

Днес мнозина от вас ще имат желание да тръгнат на път с надеждата, че по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Търпението ви ще играе решаваща роля за стабилността в емоционален, материален и професионален план. Залагайте на дългосрочните инвестиции.

Стрелец

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да се приспособят към новите условия на работа в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с проблеми от материално естество, които едва ли ще бъдат лесно преодолими. Не взимайте прибързани решения.

Козирог

Днес срещите ви от професионален характер ще са изключително ползотворни, затова ви съветвам да не закъснявате за тях. Опитайте се да сте по-пестеливи във финансовата област. Контактите ви с приятели извън пределите на страната ще са причина за множество положителни емоции.

Водолей

Днес неравномерното развитие на инициативите ви в професионалната сфера могат да ви изиграят неприятна изненада. Следвайте стриктен режим на работа и почивка. Не се доверявайте прекалено много на колеги, по-добре разчитайте на собствените си качества.

Риби

Днес се стремете към солидно укрепване на позициите ви на работното място. Стремете се докрай да се справяте с ангажиментите си в професионалната сфера, защото само така ще достигнете до баланса във всички посоки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА