12 Юли, 2017 12:51 2 791 0

Чисто голият Роби Уилямс в едно с природата (ВИДЕО)

  • роби уилямс-
  • нов албум-
  • обложка-
  • гол-
  • дърво-
  • under the radar volume 2-
  • парчета

Изпълнителят представи своя предстоящ албум

Чисто голият Роби Уилямс в едно с природата (ВИДЕО) - 1

Роби Уилямс даде нов смисъл на израза "в хармония с природата" след като се съблече чисто гол за обложката на новия си албум.

На обложката на албума "Under the Radar Volume 2" изпълнителят е чисто гол и се изкачва по клоните на голямо дърво, а на друга снимка, отново включена в тавата тича сред високи треви в стила на "Тарзан" или "Маугли".

Чисто голият Роби Уилямс в едно с природата (ВИДЕО)

Певецът сякаш се отказва от цивилизацията, след като на обложката на първата част на албума "Under the Radar Volume 1" той отново бе гол, но на фона на "бетонната градска джунгла".

Чисто голият Роби Уилямс в едно с природата (ВИДЕО)

Музикантът публикува специално видео обръщение към феновете си, с което представя парчета поместени в него.

В края на видеото той показа и обложката, на която се вижда как той се катери гол по голямо дърво.

Чисто голият Роби Уилямс в едно с природата (ВИДЕО)

В албума влизат неиздавани парчета от 20-годишната музикална кариера на певеца, а предварителната му продажба вече започна на официалната страница на британската музикална звезда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА