Last news in Fakti

18 Юли, 2017 06:01 1 477 0

Продължение на Играта на играчките и Феноменалните

  • дисни-
  • пиксар-
  • нови филми-
  • продължения-
  • играта на играчките-
  • феноменалните

Изглежда малчуганите няма да останат недоволни, защото на хоризонта се задават продълженията на едни от най-обичаните от децата анимационни филми на Дисни, а именно - Феноменалните 2 и Играта на играчките 4.

Директорите, Джон Ласитър и Брад Бърд, съобщиха няколко любопитни факта относно бъдещите филми.

Феноменалните 2 ще се фокусира върху Еластина
Един от най-очакваните филми на Пиксар е "Феноменалните 2", продължение на филма от 2004 г., разкриващ историята на семейство супер герои. Наскоро главният директор на Пиксар, Джон Ласитър, потвърди, че събитията на Феноменалните 2 ще продължат оттам, от където първият филм завърши, което означава, че между филмите няма да има никакво междинно време.
По време на панелна дискусия директорът, Брад Бърд, добави още няколко подробности. Феноменалните 2 ще се фокусира основно върху Еластина, озвучена от Холи Хънтър, като голяма част от действието на филма се концентрира върху развитието на героинята. И сега, когато публиката знае, че Джак-Джак, най-младият член на семейството, има куп суперсили, въпросът е колко скоро ще се присъедини към останалата част от своето семейство в борбата с престъпността.
Феноменалните 2 ще бъде пуснат по американските кина на 15 юни 2018 г.


Играта на играчките 4 с нов режисьор
Играта на играчките 4 ще бъде продължението на Играта на играчките 3 от 2010 г. Стана ясно, че ще има промяна в досегашните режисьори.
Ласитър потвърди, че вече официално не участва в разработването на въпросния анимационен филм и вместо това е оставил тежката задача на Джош Коули. Това ще бъде първият солов филм на Коули, който стартира като стажант в Пиксар заедно с продуцента, Джонас Ривера, което прави филмът изключително важен за дуото.
Играта на играчките 4 ще бъде пусната по американските кина на 21 юни 2019 г.

"Всички ние сме безкрайно привързани към тези герои; За нас те са като семейство. Не бихме предприели толкова голяма стъпка ако не бяхме сигурни, че бъдещите филми ще бъдат по-добри от предходните.”, казва Ласитър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА