Last news in Fakti

26 Юли, 2017 00:30 16 922 8

51% от двойките се самозадоволяват един пред друг

  • секс-
  • мастурбация
51% от двойките се самозадоволяват един пред друг - 1
Снимка: Shutterstock

Все повече и повече двойки практикуват мастурбация един пред друг, според ново проучване за сексуалното поведение.

Оказва се, че двойките обичат да се гледат един друг, как си доставят сами удоволствие.

Споделянето на акта на самозадоволяване с партньора може да добави ново измерение към сексуалната връзка, а 68% от анкетираните казали, че да мастурбират пред партньора си е изключително приятно, пише Daily Star.

Всеки десети признава, че се е самозадоволявал пред партньора си по телефона или по Skype, според проучването на компания за секс продукти.

Аликс Фокс, представител на компанията, коментира:

"Показвайки си взаимно докосването на вашите горещи точки, може да бъде извънредно вълнуващо и интимно преживяване, което насърчава доверието и увеличава възбудата. Мастурбацията един пред друг чрез видеочат е превъзходен начин да останете интимно свързани с партньора си, докато сте отделени. Плюс това такива дейности са не само еротични, но и образователни - в края на краищата няма никой, който знае по-добре от теб самия къде искаш да бъдеш стимулиран," завършва секс експертът.

Ако не сте склонни да практикувате взаимна мастурбация, Аликс има още една добра идея за разнообразяване на вашия сексуален живот:

"Ако сте в палаво настроение, опитайте се да разкажете точно какво правите, докато се докосвате. Не само ще звучи съблазнително, но и ще помогне на партньора ви да разбере и да запомни точно движенията, които правите, за да може да ги възпроизведе в бъдеще".

Изследването, направено сред повече от 2000 възрастни от Великобритания, установило, че двойките мастурбират по-редовно от хората, които нямат редовен сексуален партньор - средно 17 пъти месечно при двойките в сравнение с 12 пъти месечно при самостоятелните.

79% от хората, които са във връзка, са използвали секс играчка с партньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 79% от хората

    40 3 Отговор
    "Изследването, направено сред повече от 2000 възрастни от Великобритания..."
    Ъъъ Вени, тва го сложи в рубрика "Спорт" или "Култура" - анкетата е достатъчно показателна за моралната нагласа на Обединеното Кралство!
  • 2 Тъпото

    50 8 Отговор
    Пълни ибрикчии са тия англичани. Начи тва са хора дето на връзано куче леб не могат да дадат. А то като им гледам жените то по убаво една ножка де....
  • 3 ьььььььььььь

    63 4 Отговор
    Щом изследването е във Великобритания работата е ясна--там са такива страшилища жените им-че е по доре една злобарка да си ударим...Чесно да ви кажа,чудим се кой ги треска тия англичанки--аз толкова пиене не мога да испием.
  • 4 Диди

    21 1 Отговор
    Емм...Това могат,това правят...
  • 5 костадин говедаров

    9 4 Отговор
    ей момиченце ти наясно ли си какво е секс и еротика и то във вЕЛИКОБРИТАНИЯ.
  • 6 filo

    20 8 Отговор
    Вени, ти се появи малко коте. Къде се изгуби. Сега вече съм в плен на сексуалните ми фантазии по отношение на теб.

    Коментиран от #8

  • 7 Ник

    25 1 Отговор
    Ми правят го щото като си гледат партньорите ги е страх да си легнат заедно... - Нали са англичани! - Грозни като смъртта! Рядко срещана грозна нация
  • 8 руснака

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "filo":

    сьс сексуалните фантазий след мен и тука има опашка ааааааааааа