Last news in Fakti

27 Юли, 2017 10:55 1 136 2

Анджелина Джоли става домошарка

  • анджелина джоли-
  • семейство-
  • деца-
  • домакиня-
  • домакинска работа-
  • грижи-
  • раздяла-
  • брад пит

Актрисата е решила да се отдаде на грижи за дома и децата

Анджелина Джоли става домошарка - 1
Снимка: Vanity Fair

Холивудската звезда Анджелина Джоли е оставила на заден план кариерата си в киното, отдавайки се на грижи за децата си. За да стане по-добра майка, тя се е записала на готварски курсове и върши най-обикновени неща от ежедневието на една обикновена домакиня. Това и още подробности от живота си след раздялата с Брад Пит Джоли споделя в интервю за списание Vanity Fair.

Самотната майка, бореща се с хаоса на ежедневните грижи и задачи около 6-те ѝ деца, разказва още за травмата от раздялата ѝ с Брад Пит, както и за последния си филм, в който се разказва за геноцида в Камбоджа.
"Всъщност сега се чувствам повече жена", споделя актрисата, която бавно е започнала да се променя от суперзвезда в обикновена майка и домакиня, съсредоточена върху здравето и децата си.

Последният филм под нейна режисура — за режима на "червените кхмери" през 70-те, бе представен в Камбоджа през февруари. Световното му разпространение, включително чрез компанията Нетфликс, ще бъде през септември.

Джоли, която се появява на корицата на септемврийския брой на изданието, споделя, че за сега няма интерес да работи по нов филм.

"Искам просто да направя подходяща закуска и да подредя и почистя дома си", казва тя и допълва: "От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра домакиня, да почиствам след кучето си, когато ги изведа на разходка, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ. Ставам все по-добра и в трите неща".

Освен грижите за децата и дома, холивудската звезда и започнала да обръща по-сериозно внимание и на здравето си. След раздялата с Брад Пит 42-годишната Джоли, която е специален пратеник на Агенцията за бежанците на ООН, вдигнала високо кръвно и получила парализа на лицев нерв. Това я изплашило и я накарало да преподреди приоритетите си. Актрисата споделя, че се е възстановила благодарение на акупунктура.

Пред списанието тя разказва още, че децата ѝ са проявили "голяма смелост" след раздялата с Брад Пит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    4 0 Отговор
    Никога не съм я харесвал като актриса, слаб 2....а бе май е гола вода тая
  • 2 Къртев

    0 4 Отговор
    Браво, жена за пример. Така трябва, а не само простотии да показват. Джоли си е високо ниво.