Last news in Fakti

28 Юли, 2017 14:53 11 307 3

Огромен, страховит и гневен - паяк стресна семейство за вечеря (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • паяк-
  • австралия-
  • огромен-
  • гигантски-
  • страховит-
  • плашещ-
  • куинсланд
Огромен, страховит и гневен - паяк стресна семейство за вечеря (СНИМКИ + ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Ако си помислите, че невероятно огромните паяци живеят само между страниците на фантастичните романи или на небивали места като Забранената гора край училището за магии Хогуортс, то е време да се отърсите от тази заблуда.

Гигантски паяци живеят и в реалния свят и във всеки един момент могат да потропат на входната ви врата, да увиснат заплашително на прозореца ви или да изскочат иззад ъгъла. Особено ако живеете в Австралия.

Среща с подобно същество може до такава степен да ви изкара акъла, че след това НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПОЖЕЛАЕТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НАВЪН.

Огромен, страховит и гневен - паяк стресна семейство за вечеря (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Именно такъв гост — огромен и космат, с дълги крака и вледеняващ поглед — се появил за вечеря в дома на едно австралийско семейство, в предградие на градския район Съншайн Коуст, в щата Куинсланд.

Лорън Ансел и съпругът ѝ били изненадани да видят неканения гост, който се появил неочаквано. Първоначално чудовището не изглеждало агресивно или злонамерено, но когато семейството направило опит да го премести, то се разгневило.

Огромен, страховит и гневен - паяк стресна семейство за вечеря (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Facebook

"Партньорът ми беше отвън и правеше вечеря, а аз бях вътре в къщата. Този звяр, по-голям от обикновена чиния, реагира изключително гневно и агресивно, когато се опитахме да го преместим", разказва Лорън пред Daily Mail Australia.

"Беше огромен и зъл, но все пак е живо същество и не искахме да го убиваме. Той все още е жив и щастлив някъде там. Аз го нарекох Арагог (така се казва гигантският паяк, домашен любимец на Хагрид от книгата "Хари Потър и Затворника от Азкабан" — бел.ред.)", споделя още жената пред изданието.

Огромен, страховит и гневен - паяк стресна семейство за вечеря (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Facebook

След като публикували снимки и видео на чудовищния натрапник във Facebook, приятелите им не могли да повярват на очите си.

Австралия е страна, известна като дом на страховити и ужасяващи пълзящи и щъкащи гадини, но този осмокрак звяр извежда нещата на съвсем друго ниво.

Австралийският Арагог вече се е преместил някъде в градината на семейство Ансел, но двойката не знае къде е. Странното е, че те не изглеждат ужасен от факта, че огромният зъл паяк живее някъде в двора им. Сякаш са свикнали подобни същества да ги навестяват от време на време. Нима това е животът в Австралия?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НФЪ

    4 0 Отговор
    така ли не мръдна тоя паяк?
  • 2 дсадасда

    0 2 Отговор
    Защо не го убият? Домашни чехли не носят ли в Австралия?

    Коментиран от #3

  • 3 Соц хумор

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "дсадасда":

    Там имат служебни чехли - държат ги в работата