29 Юли, 2017 16:57 1 744 0

Бионсе плаща колосална сума за бавачки

  • бионсе-
  • близнаци-
  • бавачки-
  • деца-
  • пари

Цели шест жени помагат на певицата в отглеждането на децата й

Бионсе плаща колосална сума за бавачки - 1
Снимка: shutterstock

Новородените близнаци Руми и Сър Картър на звездата Бионсе са обгрижвани от цели шест детегледачки, които се редуват на 8-часови смени.

Сп. "ОК!" дори разкри цената на половината дузина бавачки, наети да помагат на мама Бионсе в отглеждането на бебетата й. По данни на медията годишното възнаграждение на всяка една от тях възлиза на 100 000 долара, което прави общо 600 000 долара годишни разходи за бавачки.

"Близнаците не заспиват по едно и също време, затова Бионсе реши, че за всеки от близнаците трябва да бъдат наети по три бавачки, които да се сменят на всеки 8 часа", съобщи близък на двойка пред таблоидното издание.

Отделно за 5-годишната дъщеричка на поп дивата и съпруга й Джей Зи Блу Айви се грижат други две детегледачки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА