Last news in Fakti

31 Август, 2017 20:00 3 199 4

10 доказателства, че любовта не е в скъпите подаръци

  • любов-
  • история-
  • разказ-
  • доказателство-
  • обич-
  • истина-
  • скъпи-
  • евтини-
  • подаръци-
  • вечеря-
  • двойка
10 доказателства, че любовта не е в скъпите подаръци - 1

Съществуват скептици, които не вярват с любовта, но не могат да отрекат съществуването на сантименталността. Представяме ви тези истории, които да ви докажат, че любовта съществува.

***

Мъжът ми отиде да парти в офиса една вечер. В неговия екип има няколко млади и симпатични момичета. Винаги съм му имала доверие, но усетих малко ревност тогава. Когато се върна вкъщи беше леко подпийнал и си легна. Реших да го целуна, но той ме удари по носа в просъница, мислейки си, че още е в офиса. Вече не го ревнувам, а много се гордея с него.

***

Истинската любов не е в скъпите подаръци и цветята. Тя е в баща ми, който помага на мама с къпането; купува и всичко, от което не нуждае; чисти обувките ѝ всеки ден. Никога не забравя да ѝ каже колко е красива. Той е просто един мъж, който истински обича жена си, която има сериозни проблеми с гръбнака.

***

Когато бях малка имах един приятел Майкъл. Ние ходихме доста често в полето, за да гледате звездите. Нямаше нищо повече от едно детско приятелство. Той ми разказваше за съзвездията и полярната звезда. Помня как си мислих, че няма да е толкова зле, ако му перях дрехите. Предполагам в това се е изразявала любовта тогава.

***

Мама ми разказваше как татко я е чакал всеки ден да се върна на работа на автобусната спирка. Той се страхувал, че нещо може да ѝ се случи по пътя. Автобусът спирал там само два пъти на час и той я е чакал дори да закъснява. Независимо дали навън е валяло или е било студено, той ви наги е бил там и никога не се е оплаквал.

***

Вечерта преди рождения ми ден гаджето ми си тръгна от вкъщи в 23:50, както обичайно, за да не изтърве последния автобус към вкъщи. Тогава в полунощ получих съобщение, с което ми честитеше. Докато му пишех отговора си, чух звънеца на вратата. Беше приятелят ми, който държеше ужасно много балони в ръка. Беше нервен, но ми прочете страхотна поема за рожден ден. Това беше най-сладкото нещо, което съм виждала.

***

Попитах мъжа ми какво е любовта. Той ми написа: „Това са петната от шоколад и майонеза по блузата ѝ, когато ти казва, че е на диета и яде само зеленчуци. И просто ѝ вярваш, защото е твоята жена.“

***

Баба ми не може да върви, затова дядо се грижи за нея. Всяка пролет той и носи цветя и ѝ купува бонбони. Те са очарователна двойка.

***

Всеки има сладка и романтична история за първата си среща. Знаете ли аз как срещнах гаджето ми? По време на едно парти той седна до мен и ми каза: „Сега вече ти си моята жена. Не ме оставяй никога!“ Така започна нашата история.

***

След един ужасен скандал с приятелката ми, отидох да спя в колата. Докато се настанявах вътре, приятелката ми излезе по пижама навън и дойде до колата. Носеше възглавница и одеяло. Накратко: Прекарахме нощта заедно в колата.

***

Вчера беше втората годишнина от сватбата. Вечерта трябваше да отидем на ресторант, но не бях в настроение за празнуване, затова помолих съпруга ми да не ми носи цветя. Когато дойде в ресторанта, видях, че ми носи малък букет от хартиени цветя, който беше направил сам. Това са най-ценните цветя, които някой някога ми беше подарявал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ МИЛЕ

    3 1 Отговор
    МНОГО РОМАНТИЧНО И ИСТИНСКО.....
    ХАРЕСА МИ ИСТОРИЯТА ЗА БАЩАТА КОЙТО СЕ ГРИЖИЛ ЗА БОЛНАТА СИ СЪПРУГА ..
  • 2 ОлакеБолаке

    3 2 Отговор
    Ще има да си четем и въздишаме...
    Живеем в друг свят,друго време...
  • 3 дръндер

    5 0 Отговор
    Аз също вярвам в любовта, но съм забелязал, че по някой друг диамант от време на време, засилва чувствата!😁
  • 4 Мъж

    0 0 Отговор
    Мдаа, четем че перфектната любов е само когато мъжа обгрижва жената. Но ако обратното го няма, то това е само хронология на една предстояща раздяла.
    Статията е писана от жена, без особен житейски опит