30 Август, 2017 00:45 1 174 0

Любо Киров и Графа пеят на бис в Лозенец

  • любо киров-
  • графа-
  • лозенец

Лятото в морското заведение продължава с още партита

Любо Киров и Графа пеят на бис в Лозенец - 1
Снимка: Владо Василев

Любо Киров е един от любимите изпълнители на публиката в Лозенец. Традиционния му концерт в морското заведение донесе доброто настроение и доказа, че все още има голям интерес към качествената българска музика. Аудиторията в Лозенец се забавляваше с големите хитове на бившият вокал на група „Те“, а аплодисментите не спираха през цялата нощ.

Владимир Ампов-Графа също успя да препълни малкия плаж на Лозенец по време на
своето участие. Стотици пяха и танцуваха заедно със специалната звезда на вечерта, сред гостите се
откроиха известния художник Хубен Черкелов и DJ Димо.

Музикалните събития на това лято ще се запомнят и с бисовете, които отново изкараха на сцената небезизвестните музиканти. Скандиранията на феновете продължиха до малките часове на нощта, а красива заря освети небето и остави без дъх жителите и гостите на черноморското селище.

Лятото в Hacienda Beach продължава с пълна сила. На 31 август Игор Дамянов ще има свой самостоятелен концерт на сцената в Лозенец. На 1 и 2 септември любителите на нощния живот ги очакват ексклузивните диджей партита на резидентите Dimo BG и MR.K.

Hacienda Beach е първият клуб в България, който работи с най-скъпата звукова система L-acoustics. От
няколко години престижната френска компания си партнира с морското заведение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА