Last news in Fakti

4 Септември, 2017 01:44 3 985 2

Сандра Бълок с невероятно дарение

  • бълок-
  • благотворителност-
  • ураган-
  • звезди
Сандра Бълок с невероятно дарение - 1
Снимка: БТА/АР

Известните хора показаха, че могат да се съюзят в трудни моменти и събраха огромна сума пари за пострадалите от урагана Харви. Най-много дари Сандра Бълок – 1 млн. долара.

Актрисата и друг път е правила подобни щедри дарения.„Благодарна съм, че мога да помогна. Ние трябва да се грижим едни за други“, пише в изявление, направено от Бълок и публикувано в E! News.

Към нея се присъедини и кланът Кардашян, чиято обща сума бе 500 000 долара. В компанията от щедри знаменитости са и Дженифър Лопес, Дуейн „Скалата“ Джонсън и Кевин Харт, предоставили средства за подпомагане на пострадалите от природното бедствие, предаде Ройтерс.

Преди да отслабне до тропическа буря ураганът Харви „удари“ сушата, причинявайки опустошителни наводнения. Природното бедствие отне живота на над 10 души и парализира Хюстън, щата Тексас.
Комикът Кевин Харт оповести в социалните мрежи, че дарява 50 000 долара и отправи призив към други знаменитости да последват примера му.

Преквалифициралият се в актьор кечист Дуейн „Скалата“ Джонсън, певицата и актриса Дженифър Лопес по 25 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 почитателка

    34 2 Отговор
    Голяма актриса! Голям ЧОВЕК! Възхищавам й се!...
  • 2 гост

    20 0 Отговор
    А другите по 25х.долара, за хора, които дават повече за луксозна вечеря или полет с личен джет. Браво на Бълок, така се прави, при все че тя далеч не е най-заможната от изброените.