Last news in Fakti

9 Септември, 2017 21:15 3 587 5

Сексапилна българка в Топ 20 на Maxim

  • елена виан-
  • maxim-
  • модел

Елена Виан е сред претендентките в най-новия конкурс на престижното американско списание

Българският модел и танцьорка Елена Виан е сред претендентките в най-новия конкурс на престижното американско списание Maxim - "Maxim's Finest". Червенокосата красавица е единствената нашенка, която е одобрена от авторитетното жури на изданието и попада в класацията наред с хубавици от цял свят.

Мащабният проект е разделен в различни категории, Виан попада в International Group Six и спрямо моментното гласуване е 19-а. Вотът се базира изцяло на онлайн гласуване, което ще продължи до 13 септември. След това конкурсът продължава във втори етап, където всички финалистки ще се състезават за голямата награда от 25 000 долара.

Освен успешен модел, Елена Виан се наложи и като професионален фрий-денс танцьор. През последните години тя е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София. Работила е за едни от най-популярните нощни заведения, като към момента е част от шоу програмата на Provocateur. Освен като танцьор, там тя се изявява и като дизайнер на сценичните костюми на балета. По образование Елена е графичен дизайнер, но има и за цел да създаде своя собствена модна линия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 3 Отговор
    браво начи
  • 2 Пазарен Либерализатор

    11 1 Отговор
    С токчета у басейна....
  • 3 Дръндьо

    8 1 Отговор
    Нищо естествено!...Омръзна ми от модилирана красота..
  • 4 гощо

    2 4 Отговор
    Е това е!!! Кажете,че е българка да я оплюят всички!!! Лоша усуга и спретнахте!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Факт

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "гощо":

    Факт,прекалила е с всичко..За фотошопа да не говирим...