Last news in Fakti

11 Септември, 2017 00:30 30 396 26

Мираж ли е сексът с по-стар мъж

  • секс-
  • възрастен мъж-
  • по-стар

Връзката с доста по-възрастен мъж обикновено носи на жената емоционална и финансова стабилност, но в леглото й може да настъпи засушаване. Когато започвате връзка с по-възрастен мъж, трябва да сте предварително наясно какво ви очаква и задължително да си зададете следните въпроси:

Мога ли да приема характера и навиците му, които той едва ли би променил на тези години?

Мога ли да се примиря с факта, че тялото му вече не е в отлична младежка форма, особено когато става дума за секс?

Мога ли да съм с един мъж само заради парите му и да се примиря с този факт?

Мога ли да живея с някого поради единствената причина, че той има добро отношение към мен?

Когато неизбежно стигнете до мига на интимната близост, независимо дали сте с мъжа само заради парите му, или заради доброто му отношение към вас, ще осъзнаете, че той отдавна не е на двадесет и че не само, че няма такъв сексуален апетит като младите мъже, но и интересите му в областта на секса са насочени в друга посока.

Несъмнено голямо е изкушението от мисълта, че ще бъдете уважавана и обгрижвана, че ще можете да се опрете безрезервно на рамото на един зрял и обигран в живота мъж, когато ви е омръзнало от младоците, търсещи ви само за секс.

Успокояващото е, че има възрастни мъже, които се справят безпроблемно със секса чак до дълбока старост и дори са отлични любовници, но те все пак са изключенията.

Ето и нещата, с които трябва да се наясно, когато започвате връзка с мъж в напреднала възраст:

Забравете за “чистия” секс!

Трябва или да се примирите, че сексът с драстично по-възрастен от вас мъж никога няма да е чист секс, а винаги секс търпение и секс разбиране.
Щом като партньорът ви иска да му доставяте удоволствие чрез орална любов, без да се сливате в същински полов акт, то значи и вие може да изискате от него да ви задоволи орално или с ръце. Често ерекцията на възрастните мъже е само частична - тогава вместо класическите ласки наистина по-подходящи са оралните.

За да сте съвсем наясно какво точно трябва да правите в леглото, не би било лошо да посетите сексолог. Освен че ще ви насочи как да постигнете сексуална хармония помежду си, той вероятно ще ви препоръча и различни помощни средства или лекарствени препарати.
Чудотворните хапчета действително могат ви помогнат.

Всъщност едва ли сексуалните проблеми на възрастните мъже са толкова драматични. По-скоро може да се предполага, че причината за ниската им сексуална активност са леността и себичността, които ги налягат след определена възраст.

Друго често спрягано обяснение за сексуалните проблеми на възрастните мъже е техния заседнал начин на живот. Мъж, който бяга сутрин за здраве, изкачва стълбите пеша и не се задъхва, се интересува активно и от секс. Но онзи, който се запъхтява на петото стъпало и не може да клекне пет пъти, без пулсът му да се учести до дупка, възприема и упражненията в леглото за непосилни и безинтересни (но това важи и за младите мъже).

Както към всяка връзка, така и към съжителството с по-възрастен мъж трябва да пристъпите след внимателно анализиране на фактите.
Добре е, преди да задълбочите връзката си, да проверите не само съдържанието на неговия портфейл, неговите настоящи и вероятни капризи, но и сексуалния му апетит, съветва онлайн изданието Розали. Не се самозаблуждавайте, че нещата после вероятно ще се подобрят, нито че можете да минете и без секс.

Добрата връзка между двама души се гради върху разбирателство и намиране на общ език не само на масата, но и в леглото.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо МъдрЮ

    60 2 Отговор
    Вени моме, разбирам имаш оферта и интересни аспекти те терзаят, но "Не може хем това в онова, хем душата - в Рая:"

    Коментиран от #2

  • 2 Vulpes

    56 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо МъдрЮ":

    Вени е новата Кобилкина! Статиите и се градят на годините опит,,които е натрупала.
  • 3 БайТози

    51 5 Отговор
    Вени миличка вземи си стабилен финансово и улегнал мъж.Младоци за ч.кане бол.
  • 4 Факт

    38 7 Отговор
    Вени просто поства поредната статия,на която едва ли изказва личното си мнение..Нито пък споделя личния си опит..Много лично го приемате момчета :)
  • 5 Цуци

    35 7 Отговор
    Това сега какво е - наръчник за силиконови коври? Мила мамо....
  • 6 Лично мнение

    33 2 Отговор
    Връзките с голяма разлика във възрастта ( по-стар,по-млад ), са личен избор ...Интересно кой и на какво основание прави изводи и дава препоръки?!...
    Няма обща формула.
  • 7 БАЙ МИЛЕ

    47 5 Отговор
    НЕ Е МИРАЖ.....
    СТАРИЯ ВОЛ КАТО ХВАНЕ БРАЗДАТА...НЯМА СПИРАНЕ....
    ПЪК И ДА СТАНЕ ЗАСЕЧКА....ИМА ВИАГРА.....
    ТАКА ,ЧЕ ПИЧОВЕ..ДА НЕ ВИ ПУКА......
  • 8 Русенец

    43 4 Отговор
    Какво да каже Макрон като спи с 24г. по стара жена ?
    Така че за всеки влак си има пътници !

    Коментиран от #22

  • 9 Моника Станишев

    31 3 Отговор
    По едно диамантче от време на време тушира всички неудобства !

    Коментиран от #10

  • 10 Не ми трябва

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Моника Станишев":

    Предпочитам емоционално и сексуално
    удобство!
  • 11 Дедо ви

    14 2 Отговор
    За да ме вижда като пръв убавец значи не е добре с акъла , колкото и да е убава. Има нещо сбъркано у тая работа. Май некое бабе по ми приляга ...
  • 12 Радо

    23 4 Отговор
    Дамите да знаят и да не се изненадат, като видят, че се гъне като Икарус.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ся сериозно

    31 6 Отговор
    Тя природата си е казала думата мнооого отдавна и тя е че напр. много възрастен мъж с млада булка може да има дете, възрастна жена след определени години и млад мъж не могат, двама мъже също, както и две жени !
    Така, че ясно е кое е допустимо от там насетне, кой каквото иска да си мисли и прави ! Гейове, лесбийки и дърти чанти падащи си по млади мъжлета няма, какво да ми се обиждат на думите такива са фактите и природните закони, сърдете се на тях ;)
  • 15 СТАТИСТИК

    33 5 Отговор
    АБЕ КОЙ ТИ ГЛЕДА СЕКСА,ВАЖНОТО Е КЕКСА,А ЗА СЕКС МОЖЕ ДА НАМЕРИ ЧОВЕК ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ!ЗА МЪЖЕТЕ ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ ЧЕ НЕ Е ЧАК ТАКЪВ ПРОБЛЕМ РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ,ЗАЩО АВТОРКАТА НА СТАТИЯТА НЕ КАЗВА И ДУМА ЗА БАБИТЕ,И ЧЕ ЗА МЛАДИТЕ МЪЖЕ ЖЕНА НА 45 ВЕЧЕ Е БАБА?ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ БРОЯ НА МАКРОНОВЦИТЕ КОИТО НЕ ИСКАТ ДЕЦА А СИ ТЪРСЯТ НАЙ-ВЕЧЕ БАБИ ДА ГИ ГЛЕДАТ И ХРАНЯТ НАРАСТВА С ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ,ДОКАТО ВСЕ-ПОВЕЧЕ МЛАДИ ЖЕНИ СЕ ХВАЩАТ ДОРИ И С БЕДНИ ВЪЗРСТНИ МЪЖЕ САМО И САМО ДА ИМАТ ДЕТЕ ОТ НЯКОЙ!

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Баба Ти ЗДРАВКА

    3 16 Отговор

    До коментар #15 от "СТАТИСТИК":

    Коментар до ≠14 също!!!
    Един и същи „умник” ли си изказва мнението?!..
    Пък, чак си го И налага не знам..,но личи ,че е самозадоволяващ се импотентен задръстенджак..
  • 17 Кибик

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "СТАТИСТИК":

    Качамак..
  • 18 Другия ви дедо

    14 3 Отговор
    Както някой тук отбеляза, в природата си има ред. След като не сме от посочените изключения и портфейлите ни са доста тънки, остава да се радваме на бабите си или да чакаме да случи хубавата поговорка "Надай се к.ре на пияна жена!"

    Ама животът пак не е толкова лош. Има си канали за възрастни, пък и с малко повече кандърдисване и бабата се прежалва ...
  • 19 Бат Асен

    22 3 Отговор
    Ох ако ми падне някоя по-млада с 20 години от мен да е на около 24 така ще я ч.кам,Че няма да погледне друг повече
  • 20 Г.З

    2 4 Отговор
    Не е мираж.Когато те сърби гърба на неудобно място любимия,или най близкия го чеше?
  • 21 Morgoth

    15 2 Отговор
    На дедо не му става щото баба е дърта и грозна. Като си вземе младо гадже ще гледаш как ще му щръкне. Ще свали поне 20 години.
  • 22 Той

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Русенец":

    Той само спи , той прави секс с мъже
  • 23 ПарлеВуФрансе

    4 0 Отговор
    По-скоро девиация за желанието им да ги лигавят. Пфу. Питайте Микрон от франца-та.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Комбайнер

    2 0 Отговор
    Бе младото си е младо.... Кат бех на 40 имах гадже на 20...лелееее все 12 часа показвах! Сега на 60 имам гадже на 30 и се повтаря работата... Пък с некоя наборка малкия комбайн хич го няма! Така че младото си е младо... А пропо кръвното ми е120/80, живея на 5 етаж и нямаме асенсиор и все още не се задъхвам като се качвам по стълбите поне пет шест пъти дневно...