27 Септември, 2017 12:52 1 933 0

Ким Кардашиян отказа да отиде на седмицата на модата в Париж

  • седмица на модата-
  • париж-
  • седмица на модата в париж-
  • обир-
  • една година-
  • кардашиан-
  • ким кардашиян

1 година след ужасяващия обир

Ким Кардашиян отказа да отиде на седмицата на модата в Париж - 1
Снимка: кадър от архивно видео

Ким Кардашиян-Уест няма да присъства на едно от най-дългоочакваните модни събития за годината - Парижката седмица на модата, която започна във вторник. Година след като риалити звездата стана жертва на въоръжен грабеж във френската столица, тя все още продължава да се стряска и с ужас да си спомня за случката. Ето защо отказът ѝ от това изключително светско събитие е разбираем, пише американското светско издание Hollywood Life.

Ким Кардашиян отказа да отиде на седмицата на модата в Париж
Снимка: Instagram

36-годишната риалити звезда бе заплашена с огнестрелно оръжие от обирджии на 3 октомври в луксозния апартамент в Hôtel de Pourtalès, където бе отседнала по време на миналогодишната седмица на модата в Париж. Крадците изчезнаха с ценни бижута, включително 20-каратов диамантен пръстен на стойност около 4,49 милиона долара.

Ким Кардашиян отказа да отиде на седмицата на модата в Париж
Снимка: shutterstock

Оттогава насам съпругата на Кание Уест се връща назад към този момент със страх и ужас, определяйки го като "най-травмиращото преживяване в живот ѝ".

Точно поради тази причина Ким е решила тази година да не се връща във френската столица, за да присъства на започналата седмица на модата. 21-годишната ѝ сестра Кендъл Дженър, която бе с нея в Париж по време на обира миналата година, също няма да присъства на това модното събитие, което ще продължи до 3 октомври.

Единствената представителка на клана Кардашиян, която замина за Париж тази година, се оказа по-голямата сестра на Ким - 38-годишната Кортни.

Ким Кардашиян отказа да отиде на седмицата на модата в Париж
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА