10 Октомври, 2017 13:41 5 929 6

Грешка! Не играчка, а силно отровна змия! (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • змия-
  • отровна змия-
  • играчка-
  • австралия-
  • кафене-
  • кафява змия

Създанието е било заловено и освободено в дивата природа

Ловци на диви животни бяха извикани спешно в австралийско кафене, за да уловят смъртоносна кафява змия, появила се за обяд.

Собственикът на кафенето в Нов Южен Уелс заяви, че първоначално взел влечугото за забравена детска играчка. Тя стояла неподвижно, навита на кълбо около някакво растение, точно до входната врата на заведението.

"Наведох се надолу, за да погледна отблизо и тя приличаше на змия играчка, която някой е сложил там като шега. Но когато се пресегнах към нея, тя започна бавно да мърда главата си", разказва мъжът пред местния вестник Newcastle Herald.

Изплашеният собственик незабавно се обадил в службата за контрол на дивите животни. Не след дълго пристигнал и ловецът на змии, който с едно бързо движение прибрал отровното създание в торба.

"Обикновено кафявите змии избягват хората. Днес обаче, нашият служител Уилям Мармула посети кафене в крайбрежната част на Нюкасъл и с изненада откри представител на вида. Най-вероятно този приятел е решил да се наслади на чаша ароматно кафе и мишка", пишат от фирмата за животински контрол в публикация във Facebook.

По-късно змията е била освободена в дивата природа, като моментът е бил заснет на видео, качено отново във Facebook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Биологос

    11 1 Отговор
    Имам фобия към всякакви видове змии...
  • 2 Аз Варна

    14 0 Отговор
    Мразя лазещи твари в буквлния и преносния смисъл!

    Коментиран от #3

  • 3 И аз така

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Аз Варна":

    Именно !... И аз , и аз...
    Хайде от едните може да се предпазиш , но другите пълзят навсякъде....
  • 4 Тъпак

    2 0 Отговор
    Пък моя змей жените го харесват:-)

    Коментиран от #5

  • 5 Умник

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Тъпак":

    Змей !!! Не зми. Има разлика... Нали ??? ...;)))
  • 6 ЗМИЯРЯ

    1 0 Отговор
    ДА НЕ ВИ ПЛАША,НО В БЪЛГАРИЯ ИМА ВЕЧЕ НЯКОЛКО СТРАШНО ОТРОВНИ ЗМИИ ЗА КОИТО СЕ МЪЛЧИ!ТОВА ЛЯТО НА к.КАВАЦИТЕ НА ДВА ПЪТИ ПО СИГНАЛ НА РУСКИ ТУРИСТИ Е ХВАЩАНА КОБРА,А В СТРАНДЖА ИМА ДЕСЕТКИ ДОБИТЪЦИ НАПОСЛЕДЪК УМРЕЛИ ОТ УХАПВАНИЯ НА ЧЕРНА МАМБА И ГЪРМЯЩА ЗМИЯ,НО НАЙ ОПАСНИ В СЪЩНОСТ ЗА СЕГА СА СКОРПИОНИТЕ,ТАЗИ ЕСЕН ИМА СТОТИЦИ СЛУЧАИ В СТАРОЗАГОРСКО И ПЛОВДИВСКО НА УХАПАНИ ЦИГАНИ ДОКАТО КРАДЯЛИ ОРЕХИ И ГРОЗДЕ,НЯКОИ ОТ КОИТО С ФАТАЛЕН КРАЙ!