Last news in Fakti

16 Октомври, 2017 07:00 3 344 0

Вашият хороскоп за днес, 16.10.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес изпипвайте детайлите в работата си. По тях ще съдят за способностите ви и не бива да оставате погрешно впечатление за себе си. Усилията ви ще се възнаградят и ще останете доволни. Близките ви ще ви подкрепят във всяко начинание.

Телец

По отношение на професионалната си работа търсете и други решения на проблемите. Не се ограничавайте само в една посока да мислите. В определен момент може да се окаже, че има и по-добро решение на даден въпрос. Така ще станете по-съвършени.

Близнаци

Може да навредите на отношенията си с околните, ако вземате решения от общ интерес сами. Добре е да правите и компромиси със себе си в името на общата работа. Една идея ще насочи усилията ви в нова посока.

Рак

Динамично ще се развива денят ви. Подема, който ви владее ще ви помогне да поемете повече работа и да получите придобивки от финансов и личен характер. Ще се радвате на вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да бъдете.

Лъв

Сами влияете на развитието на делата си. Доверете се на интуицията си и следвайте вътрешното си убеждение, кое е право и кое не. Старанието ви да помогнете на приятел е похвално и ви прави чест, че сте така усърдни.

Дева

Днес към вас ще са насочени погледите на много хора в очакване на справедливост и правилни действия. Не ги разочаровайте. Бъдете на нивото на собствените си претенции и работете. Имате неограничени способности, стига да пожелаете да ги приложите.

Везни

Минали събития ще породят у вас спомени и е възможно да изпитате разочарования, но от самите себе си. Един човек ще ви помогне да се справите със ситуацията, като ви насърчи да промените някои свои решения.

Скорпион

Днес е възможно да се ангажирате с непредвидени задачи и да поемете чужди отговорности. Това ще обогати житейския ви опит, но ще ви изнерви. Домашните проблеми също ще ви заставят да търсите решения и в края на деня се очаква да сте уморени.

Стрелец

Ще се справите с проблем, притесняващ колегите и началниците ви. С навременните си и точни действия ще избегнете нежелани последствия. Но не бъдете прекалено самоуверени. Бъдете внимателни с партньора си и търпеливо приемете желанията му.

Козирог

Днес използвайте пътуванията по работа и за удоволствие, особено ако те по някакъв начин могат да увеличат финансовите ви постъпления или да подобрят възможностите ви за по-добро професионално развитие. Не допускайте закъснения за делови срещи.

Водолей

Днес не подценявайте проблем, свързан с отминали събития. Той ще има своята роля за бъдещето, на което възнамерявате да се посветите. В личните си взаимоотношения ще внесете повече ведрина и така ще потушите създалото се напрежение.

Риби

Погълнати сте от идея за нова дейност и с нетърпение ще започнете работа по осъществяването й. Наясно сте какъв риск поемате, но е добре да привлечете и други съмишленици. Ако се занимавате с обществено-политическа дейност бъдете наясно с какви хора общувате и работите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА