11 Октомври, 2017 17:39 5 271 5

Крокодил плува из реката... Темза (ВИДЕО)

  • крокодил-
  • темза-
  • река-
  • плува-
  • лондон

Първоначално полицията не реагирала и оставила влечугото да се порадва още малко на свободата си

Крокодил, спокойно плуващ във водите на река Темза в Лондон, стресна жителите на британската столица в понеделник.

Влечугото било забелязано рано сутринта от лондончанин, който разхождал кучето си по брега на река Темза, в района на Челси Харбър.

Шокиран от странната гледка, Крис Дейвис заснел крокодила и качил видеото онлайн, пише в. Mirror.

Дейвис, който се занимава с недвижими имоти, разказва пред Daily Mail, че макар полицията да била информирана за зъбатото създание, което необезпокоявано плувало в Темза, те не смятали за необходимо да вземат мерки.

"Освен мен, имаше и други двама мъже, които също видяха крокодила. Единият от тях сподели, че работи за общината и щом видял крокодила се обадил в полицията, откъдето му заявили, че това не е нещо важно и може да почака, така че ще забавят с прибирането на животното.“

Ядосан Дейвис публикувал в интернет видеоклип, в който се вижда как влечугото плува из водите на Темза. Видеоклипът събрал достатъчно гледания, споделяния и обществено възмущение, че полицията била принудена да се ангажира с решението на проблема.

„Не е обичайно да има крокодили в Темза, а отглеждането им без разрешително е забранено, така че предполагам, че съществото е било изоставено от собственика си“, споделя още Крис Дейвис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бога ми

    5 0 Отговор
    Ислямска държава ще поеме отговорност спокойно.

    Коментиран от #3

  • 3 Ханко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бога ми":

    В случаят плаши нещо друго - полицаите са отложили залавянето на крокодила, а това е трагично по смисъл - ако примерно е бил гладен и нахълта в някой двор и докопа печаща се на тревата мацка по бански? Ами ако е щерката на шефа на полицаите или на някой от тях? Утре не съществува, нито после - отложиш ли за утре?, може да не дойде.... Проблема е сега... Друг е въпроса, че правене на къша не става за миг, но това е защото просто не става на пракхтика освен в халюцинациите.
  • 4 ШмъркАн

    0 0 Отговор
    Тоз крокодил или не е истински или е много малък. Сравнете му глава, която е цялата над водата с носът на лодката. Главата му е не повече от 5 см.
    Това е фейк-новина. Опит за евтина сензация.

    Коментиран от #5

  • 5 калъф

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ШмъркАн":

    Има едни малки декоративни крокодилчета. Гледат ги в аквариуми. Най-вероятно е такъв и е избягал при измиването на аквариума от собственика през канализацията.