16 Октомври, 2017 14:41 3 356 2

Огромна боа бе открита да подремва в... пералня (ВИДЕО)

  • змия-
  • боа удушвач-
  • пералня-
  • китай-
  • гуандун

Змията била отнесена в център за диви животни

Боа удушвач, тежаща 52 килограма, бе открита да си почива в пералнята на селянка от китайската провинция Гуандун, пише вестник People's Daily.

На необичайното скривалище на змията се натъкнала собственичката на машината, когато решила да пере.

Г-жа Джанг разказва пред местния телевизионен канал TVS1, че чула странен шум, който се разнасял от вътрешността на пералнята. Когато отишла да провери, тя с ужас видяла огромното влечуго, което кротко си почивало, свито на кълбо.

"Изкарах си акъла от страх! Първоначално помислих, че е чаршаф, но тя изведнъж започна да се движи", разказва тя пред медията.

След като нейните съседи ѝ обяснили, че змията не е отровна, жената съобщила за случая на местния център за спасяване и лечение на диви животни. От там изпратили служител, който хванал змията и я отнесъл в центъра.

"Имам кошер вкъщи, някои съседи предполагат, че змията е дошла да търси мед, но е намерила удобно място за почивка", казва още жената, която се опитва да си обясни защо влечугото е избрало да подремне точно в нейната пералня.

Боата удушвач е неотровна змия, която е защитен вид от клас I в Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШмъркАн

    4 0 Отговор
    В Китай какви перални ползват?
    50кг не е много голяма, но не е и никак малка.
  • 2 JEEP

    3 2 Отговор
    Змия на центрофуга, с предпране и без накисване.